Zoeken naar huis te koop brugge

huis te koop brugge
Huis schatten 99 Euro all-in door VASTGOED-SCHATTEN.be.
Dan is dat een probleem, ze geraakt niet verkocht. Is uw huis te goedkoop? Dan is dat in het nadeel van de eigenaar, maar in het voordeel van de koper, en dan is het onmiddellijk verkocht. Is de prijs juist?
koop - Ook hierbij kunnen wij helpen, door de productomschrijvingen voor u te schrijven.
Zonder productomschrijvingen zal de webwinkel minder hoog in de zoekresultaten van Google staan. Ook hierbij kunnen wij helpen, door de productomschrijvingen voor u te schrijven. Zo weet u zeker dat uw webwinkel straks hoog in de zoekresultaten komt te staan.
huis te koop - In Marbella appartement kopen?
Op vlak van luxe en faciliteiten hoeven deze absoluut niet onder te doen voor een townhouse of villa. Ontdek ons aanbod van prachtige appartementen in en rond Marbella. Ongetwijfeld zal u uw droompand vinden tussen onze nieuwbouwprojecten! In Marbella eigen appartement kopen.
Te Koop Immo Delbecque.
de ring, winkels, scholen, Deze woonst werd inplant op een ruim en Zuid-West georiënteerd lot van 324 m. Het huis werd praktisch en rationeel ingedeeld: Op het gelijkvloers: inkom, toilet, keuken met annex een berging, lichtrijke leefruimte, een ruime garage, aangelegd terras, tuin met tuinhuis en moestuin toegang via een zijpoortje en een garage. Op het verdiep bevinden zich 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer. Verder beschikt de woning over een bergzolder. De woonst werd gebouwd in de jaren 90 en beschikt over een CV op gas gekoppeld aan een nieuwe condensatieketel, dubbele beglazing, nieuw dak. Kortom: een instapklare en eerlijke woonst op een goede ligging. Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse of meer info: 050/45.03.45. EPC: 263 kwh/m. UC: 2080789, stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Woningen Villas Grond opp.: 324m 2 Slaapkamers.: Ref: NB-3046 D00.03. Dit nieuwbouwappartement maakt deel uit van het visionair woon-en leefproject San Siro gelegen op een uiterst strategische ligging te Sint-Michiels Brugge. Klik hier voor meer informatie
lening huis kopen
Huis te koop in Brugge Dewaele.
Wat je ook doet in Brugge, je keert altijd met een tevreden gevoel terug naar huis. Dewaele heeft woningen te koop zowel in het centrum als in deelgemeenten. Zo zijn er bijvoorbeeld huizen te koop in Brugge, maar ook appartementen en je kan zelfs nieuwbouw kopen in Brugge.
kosten verkoop huis
vastgoed te koop in Brugge en omstreken.
Loontjens en Lagast. vastgoed te koop in Brugge en omstreken. St-Kruis handelspand ref21746: 139.000. Het begin van een veelbelovende zaak. aantal kamers: 0. Het begin van een veelbelovende zaak. aantal kamers: 0. Het begin van een veelbelovende zaak. aantal kamers: 0. Het begin van een veelbelovende zaak. aantal kamers: 0. Assebroek huis / 2 KAMERS GARAGE ref31850: 159.000.
je huis verkopen
Huizen te koop in Brugge 8000 Immovlan.be.
Te koop / Openbare verkoop / Eigendom op lijfrente.: Loft te koop. Bouwgrond te koop. Appartement te koop. Garage te koop. Huis te koop. Villa te koop. Te huur / In medehuur.: Appartement te huur. Handelspand te huur. Garage te huur. Huis te huur.
makelaar huis verkopen
Te koop woningen in Sint-Jozef, Brugge Trovit.
Huis te koop in Brugge 8000. 8000, Sint-Jozef, Brugge, Provincie West-Vlaanderen. De gelijkvloerse woning'D4' maakt deel uit van de Blekerie, een toekomstgericht woonproject in het centrum van Brugge. We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn.
te koop woning
Immo Brugge te koop bij Luxevastgoed.
De geschiedenis van een pand kan verleiden in diverse elementen, waaronder een rijkelijk versierde imposante traphal, een origineel fresco aan het plafond, of een eeuwenoude wijnkelder. Immo Brugge zit vol verrassingen. U zoekt Immo, een voorselectie.: Immo in Gent te koop.
zelf je huis verkopen
Te Koop ImmoWoon.
Gelegen langs de verbindingsbaan Brugge Sijsele Maalsesteenweg ligt deze mooie eigendom voorzien van een handelspand. Gelegen langs de verbindingsbaan Brugge Sijsele Maalsesteenweg ligt deze mooie eigendom voorzien van een handelspand met diverse commerciële ruimtes showroom/storage/kelderruimte/. en ruim duplex appartement op 1ste 2de verdiep. De PERFECTE locatie om uw zaak te starten!
bouwtechnische keuring huis
Immo vastgoed te koop De Brugse Databank.
Handelspand met woonst op commerciele topliggingl. te koop in Brugge. open_in_new O N T D E K. Horecapand op commerciele topligging. te koop in Brugge. open_in_new O N T D E K. Horecapand op commerciele topligging. te koop in Brugge.
chalet kopen
Huis te koop Brugge deelgemeenten Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. faceb
Huis 1 slaapkamer te koop in Brugge. Huis 2 slaapkamers te koop in Brugge. Huis 3 slaapkamers te koop in Brugge. Huis 4 slaapkamers te koop in Brugge. Huis 5 slaapkamers te koop in Brugge. Alle huizen te koop in Brugge.
waardebepaling huis
Woningen te koop in Brugge Immo Acasa. Immo Acasa Vast goed bekeken.
Woningen te koop in Brugge. Woningen en appartementen te koop in Brugge. Je wil een huis kopen in Brugge. Brugge, die scone, zijn reien, zijn molens, zijn cultureel erfgoed en zijn vele patriciërs woningen. Internationaal geroemd voor zijn vele toeristische trekpleisters, zijn Bourgondische keuken en zijn ligging nabij de mooie badsteden.
wellness brugge

Contacteer ons