Op zoek naar appartement te koop oostende particulier?

appartement te koop oostende particulier
Perla II Oostende Torhoutsesteenweg residentie appartement te koop investering vastgoed garageboxen fietsenberging Petit Paris zeedijk privatieve aangelegde stadstuin.
Projecten te koop. Projecten te huur. Toekomststraat 2-4 8400 Oostende Toekomststraat 2-4 8400 Oostende. Terug naar overzicht. Privatieve terrassen met zicht op de aangelegde binnentuin. Bekijk de prijzen plannen. Bezoek nu deze residentie. Ontvang de brochure in uw bus. Bekijk de brochure nu online. lastenboek Perla II. De ligging van terrasresidentie Perla II in het bruisend centrum van Oostende vormt een belangrijke troef. U komt werkelijk thuis in een duurzame, groene en menselijke woonomgeving. Residentie Perla II combineert hedendaagse architectuur met uitzonderlijk wooncomfort aan zeer betaalbare marktconforme prijzen. De bewoonbare oppervlakte van de 9 appartementen met 2 slaapkamers situeert zich tussen een 93m tot 127m, terwijl de prijzen variëren tussen 195.000 en 250.000. Vrijwel ieder appartement beschikt over een zuid-westelijke georiënteerd terras vooraan van min.
Appartement met zeezicht. Huur vakantieverblijf in Oostende.
ZEEZICHT VAKANTIE OOSTENDE LUXE. Appartementen te huur aan de Belgische Kust. Bekijk onze accomodaties. Zoek je een ruim en modern vakantie appartement met zeezicht? Of een luxueuze loft met zicht op zee? Anke en Hans verwelkomen je graag in één van hun twee eigendommen op de zeedijk in Oostende. Huur rechtstreeks van ons als particulier.
Wilt u een appartement, villa of nieuwbouw kopen in Tenerife? Voor vastgoed kopen in Tenerife bent u bij ons op het juiste adres! Nieuwbouw kopen in Abama villas del tenis, las casas del lago II, La C
Appartement te koop in Los Cristianos: Mooi ruim appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers in het beste gedeelte van Los Cristianos. Het appartement heeft een terras met zeezicht en ligt in een. Mooi appartement met zeezicht in Balcon del Atlantico!
AGEM Agem Vastgoed syndicus verkoop vakantieverhuur.
8420 De Haan. U zoekt een studio, appartement, bungalow, huis of villa te huur voor uw vakantie aan zee of voor permanente bewoning? U zoekt een tweede verblijf te koop aan zee? U hebt nood aan een professionele syndicus voor uw residentie?
Appartementen te koop in Oostende Dewaele.
Vind tussen het aanbod van Dewaele huizen en appartementen te koop in Oostende, maar vooral ook nieuwbouw te koop in Oostende. Kijk zeker ook eens naar volgende badsteden en wie weet vind je een appartement in Middelkerke, een appartement in Knokke-Heist of een appartement in De Panne.
Te koop in en rondom Blankenberge Immo Marina Blankenberge.
Appartement 1 slpk. OP TE KNAPPEN APP./ZONNIG TERRAS / 1 SLPK. Duinroos app 5. Appartement 1 slpk. APPARTEMENT MET 1 SLAAPKAMER / ZONNIG TERRAS. HANDELSGELIJKVLOERS / ZEEDIJK. RUIME STUDO MITS BESTEMMINGSWIJZIGING. STUDIO MET PRACHTIG ZEEZICHT/ VEEL LICHTINVAL. Royal Plage glvl. Appartement 1 slpk. GELIJKVLOERS APP./ CENTRALE LIGGING OOSTENDE.
appartement te koop in Oostende 8400 West-Vlaanderen immo proxio.
Appartement te koop Oostende, Koningsstraat 30 / 02.01, ref. 1798120 Appartement met 2 slaapkamers op verdieping 2 Bewoonbare oppervlakte: 122 m. HEEL MOOI, RECENT WOONAPPARTEMENT OP 50 m VAN HET GROTE STRAND Dit mooi, goed onderhouden appartement bevindt zich op de 2 de verdieping van deze r.
Te koop Agence Dermul Oostende.
Dan heb je vastgoedexperts nodig met ervaring om u doorheen het aanbod te koop in Oostende te loodsen. Wij beheersen alle aspecten van die waardebepaling. De invloed van de waarde in vakantieverhuur in Oostende en Mariakerke. De invloed van prijsstijging naargelang de kwaliteit van de ligging.
Appartementen te koop in Oostende 8400 Immovlan.be.
Garages te koop. Huizen te huur. Appartementen te huur. Landen te huur. Bedrijfsvastgoeden te huur. Garages te huur. Immokantoren en notarissen index. Immovlan.be op Facebook. Immovlan.be op Google. Immovlan.be op Twitter. Immovlan App iPhone Android. Ik ga Bouwen. Roularta Media Group. Bescherming tegen oplichterij? Versie: 1.0.40.0 Server: 2. Er is een e-mail verzonden naar met een link om uw account te bevestigen. Als professional inloggen? U wenste in te loggen als professional, maar de combinatie gebruikersnaam/wachtwoord komt overeen met die van een particulier gebruiker.
INVESTINSPAIN: Appartement te koop Spanje met zeezicht.
Appartement te koop Spanje met zeezicht U zoekt allang een fabuleus appartement in het fraaie zuiden van Spanje als tweede woning of opportune investering? De regio Marbella Estepona is één van de sterkst stijgende huur-regios in Spanje. Wilt u een appartement, villa, penthouse of townhouse aankopen in of rond deze prachtige streek?

Contacteer ons