Meer resultaten voor fietsroute bredene

fietsroute bredene
Fietsen in Bredene Overzicht van alle fietsroutes RouteYou.
Fietsen in Bredene Overzicht van alle fietsroutes. RouteYou Bezienswaardigheden Bredene Overzicht van alle fietsroutes. Zoeken in de buurt. JavaScript is vereist voor deze functionaliteit, maar is uitgeschakeld of wordt niet ondersteund door je browser. Schakel JavaScript in of upgrade je browser.
lening huis simulatie
Fietsen rond kust Oostende en hinterland via fietsnetwerk.
Met deze fietsroute langs knooppunten loodsen we je voorbij de belangrijkste bezienswaardigheden van de koninklijke badstad. Vertrekken en eindigen doen we in Bredene, op een gratis parking en dichtbij het fietsnetwerk. We proeven van een ferme hap cultuur in Oudenburg, komen te weten wat Zandvoorde heeft met zwanen.
SEO testen
Fietsen Toerisme De Haan.
De fietsroute verkent de polders tussen Bredene en Brugge, een karakteristiek open landschap dat door zijn relatieve gaafheid tot de fraaiste gebiedsdelen van West-Vlaanderen behoort. Waar: De Haan. Ruim 930 kilometer fietsplezier door bossen en polders, langs kastelen en kanalen met pittoreske dorpen en stadjes onderweg.
tweedehands auto
Fietsen De Haan.
Home Algemeen Badplaats Weer Kaart Verblijf Appartementen Campings Hotels Logies en ontbijt Vakantiehuizen Last minutes Zien doen Strand Fietsen Surfen Golf Paardrijden Sportvissen Wandelen Uitgaan Bezienswaardigheden Eten en drinken Evenementen Badplaats De Kust West-Vlaanderen Historie Praktische info. Route Parkeren Kusttram Medische informatie Dagtrips Blankenberge Brugge Wenduine Bredene Oostende Communicatie Forum Reisboekenwinkel Gastenboek Nieuws Overige Adverteren Beheer Over ons Contact.
vochtbestrijding
Fietsroutes Oude Dijkenroute.
43 km De Haan, Oudenburg. Een fietsroute die een mooie afwisseling biedt tussen het rustige, open polderlandschap, schilderachtige dorpjes en het bouwkundig erfgoed uit het rijke verleden van Oudenburg en Ettelgem. We starten aan het infokantoor in het prachtige tramstation van De Haan, dat sinds de vorige eeuwwisseling een grote bloei kende dankzij het toerisme. Via de Marktstraat en de Wenduinse steenweg fietsen we langs de bossen van de Staatsduinen van De Haan, dit beboste duingebied 150 ha strekt zich uit van Bredene tot Wenduine en is een uitverkoren terrein voor wandelaars.
wandel gps
Oostende.
De GR5A loopt door Oostende. Als je van Bredene komt, kan je via het veer de havengeul oversteken zoniet moet je een eindje omlopen. Op onderstaand kaartje loopt de GR5A langs het duinpad 19, 18, 17 en maakt dan een ommetje langs het Fort Napoleon 17. Het veer legt aan bij nummer 5, zoniet ga je via het Maritiem Plein 4 en de vismijn 3 rond de haven. Op de Oostoever zijn ook verschillende restanten terug te vinden uit de tweede wereldoorlog. Die werden door de Duitsers werden gebouwd als een onderdeel van de Atlantic Wall. Op bovenstaand kaartje staan de Mortierbunker 6de, Hundius Batterij nr 15 en de Halve Maan radarbunker 11. Bij regenweeer is de permanente tentoonstelling Earth Explorer nr 20 een mooi alternatief. Het Groen Lint is een wandel of fietsroute van ong.
Kindvriendelijke fietstocht in Bredene Westtoer.
Deze tocht presenteert je het mooiste groen wat Bredene te bieden heeft, de Grasduinen, natuurdomein d'Heye, de omgeving rond de spuikom. Zin in iets anders? Zet je fiets aan de kant en laat even de voetjes rusten in de beachclub Twins of verken majestueuze duinen te voet. Zelf je fietsroute uitstippelen op de knooppunten?
Uit in Bredene.
In de fietsroute t Paddegat staan het ontstaan van het Polderlandschap en de fauna en flora centraal. De 45 km lange Breduiniafietsroute 2 EUR verkent de polders tussen Bredene en Brugge, een karakteristiek open landschap dat door zijn relatieve gaafheid tot de fraaiste gebiedsdelen van West-Vlaanderen behoort.
Fietsroutes Bredene Polderdorpjes Fietsroutes West-Vlaanderen.
Fietsroute 6 Westtoer.
FREDERIK VAN SIMAEY. rondpunt Ebbestraat nabij het WZC Ebbestraat, Bredene. Ter hoogte van knooppunt 5. Nog meer ontdekkingen! Heemkundig Museum Turkeyenhof tussen knooppunt 92 en 5. In deze oude hoeve kan je teruggaan in de geschiedenis van Bredene en zijn omgeving.

Contacteer ons