Resultaten voor kangoeroewoning koop

kangoeroewoning koop
Kangoeroewoning of Mantelzorgwoning, Klaver Makelaardij.
Zo weet u vooraf waaraan u begint en kan u vooral genieten van deze unieke vorm van samenwonen. Bent u op zoek naar een kangoeroewoning of zorgwoning? Bekijk ons aanbod, hier vindt u verschillende woningen waar dit mogelijk is. Tekst: Liesanne Schoon. Inspirerende woonblogs van dé landelijk wonen makelaar.: Aangenaam, ik ben uw houtworm. Buitengewoon Hip Buiten Leven. Een monument, een struikelblok of een juweel? Een aankoopmakelaar, heb ik dat écht nodig? Waar moet ik op letten als ik een woning of boerderij koop met een rieten dak?
Te koop: Kangoeroewoning in Genk Nieuwe Kuilenweg 90 Vitrine.
Inloggen met Facebook. Ik wil kopen Ik wil huren. Gebruik huidige locatie. Huidige locatie zoeken. Appartement Woning Grond Garage Parking Kantoor Winkel. Voor welke prijs? 0 1 2 3. Disclaimer Intellectuele rechten Gebruiksvoorwaarden Privacy. Universiteiten / hogescholen. Te koop: Kangoeroewoning in Genk 220.000.
Pro-Plan Vilvoorde Liedekerke, Kangoeroewoning ZEER RUIME KANGOEROEWONING GARAGE RECENTE WONING TERRAS TUIN BUITENKANS!
32 2 252 29 94. Kangoeroewoning te koop voor 359.000. Loddershoekstraat 10, 1770 Liedekerke. Bekijk op kaart. Ref: Loddershoekstraat 10. EPC: 238 kWh/m 2. Het gebeurt niet zo vaak dat er kangoeroewoningen op de markt te koop komen omdat ze simpelweg een ideale woonplek zijn voor verschillende gezinssituaties.
De voor en nadelen van de kangoeroewoning.
Tot slot, voor het bouwen van een kangoeroewoning gelden strikte regels. Vraag het na bij je stadsbestuur. Tekst: Evelien Verhauwert. Lees ook: Cohousing: voordelen, risicos tips. Terug naar het nieuwsoverzicht. Huizen te koop. Appartementen te koop. Landen te koop. Bedrijfsvastgoeden te koop.
Is een kangoeroewoning iets voor jou? Makelaarsland.
Je kan het natuurlijk ook samen kopen en ook dan is het belangrijk om de eigendomsverhoudingen goed vast te leggen. Je moet altijd de regels voor de kangoeroewoning even checken bij de gemeente want elke gemeente heeft weer andere regels.
Immo Verbrugghe De Pinte Kangoeroewoning. Immo Verbrugghe. Vastgoed Kangoeroewoning De Pinte. CSS Rollover Buttons.
Nieuwstraat 8, De Pinte. Grote villa in landelijke stijl geschikt voor 2 gezinnen, kangoeroewoning of praktijk met woonst. Met de beste materialen gebouwd, prima afwerking. De woning mag NIET opgesplitst worden in aparte appartementen voor verkoop en verhuur! 1ste bewoning 01/11/14 onder BTW-stelsel te koop.
Een kangoeroewoning: samen en toch apart Dewaele.
28 /01/16 Een kangoeroewoning: samen en toch apart. Een kangoeroewoning, ook wel een zorgwoning genoemd, is een woning die uit twee verschillende wooneenheden bestaat. De trend is de voorbije jaren overgewaaid uit Scandinavië. Zoals bij alle woningen zijn er voor en nadelen aan verbonden.
Zeer grote, gerenoveerde kangoeroewoning woning te Aalst. BV Invest.
Zeer grote, gerenoveerde kangoeroewoning woning te Aalst. Deze polyvalente woning is gelegen op de Heilig Hartlaan, op een perceel van 90ca. De woning werd afgelopen maanden totaal gerenoveerd, en biedt tal van mogelijkheden. Deze kan gebruikt worden als zeer ruime woning met 4 slaapkamer, of woonst praktijkruimte, of als kangoeroewoning.
Een kangoeroewoning: voordelig voor jong en oud bouwenwonen.net.
Aan die twee fenomenen geeft de kangoeroewoning een creatieve draai. Jonge mensen die een betaalbare woning zoeken, trekken in bij een bejaard echtpaar, dat op zijn beurt hulp krijgt in het huishouden. Het fenomeen is overgewaaid uit Australi en is aan een opmars bezig. Van je woning een kangoeroewoning maken.
Moderne Passieve Kangoeroe Woning Bell imo.
Moderne Passieve Kangoeroe Woning. Strakke moderne Kangoeroewoning BEN woning. Alu ramen /dunbed uitvoering / Warmtepomp /PV panelen. Locatie: Op eigen grond. Gegeüpdate op November 17, 2018 bij 131: pm. Woonoppervlak: 288 m. Bekijk mijn aanbod. Peter Bellon 0495/88 79 37 Facebook. Meer informatie over deze woning. Hallo, ik ben geïnteresseerd in Moderne Passieve Kangoeroe Woning. Louis-delebecquelaan 46 9051 Sint-Denijs-Westrem. 0495/88 79 37. Neem contact op. Te Koop 15.

Contacteer ons