Zoeken naar kangoeroewoning koop

kangoeroewoning koop

Grote Markt 8-10. T 014 70 51 58. Huis te koop in Mol 399.000. Scheepvaartstraat 20a 2400 Mol 5 3 255 m. 25500, m Constructie. Garages / parking. Garages / parking. 399.000 Kadastraal inkomen. nee Kadaster sectie. C Kadaster nummer.
farm simulator
Te Koop Het aanbod van Vastgoed De Vos.
Gent-Antwerpen-Knokke en vlotte verbinding met R4/E34.De woning werd in 2011-2012 grondig gerenoveerd en is hierdoor volledig instapklaar en voorzien van alle modern comfort. Grote troef is de bewoonbare oppervlakte 246 m2 waardoor de woning geschikt is voor talloze doeleinden: ruime gezinswoning met 5 slaapkamers, kangoeroewoning, zelfstan.
spam phishing
VINCE vastgoed bvba kingswood Schilde, Kangoeroewoning Manoir kangoeroevilla met 5 slaapkamers en 3 badkamers.
32 3 313 03 65. Kangoeroewoning te koop voor 995.000. Catharinadreef 35, 2970 Schilde. Bekijk op kaart. 572m 2 woonopp. 2993m 2 grondopp. EPC: 191 kWh/m 2. In deze rustige wijk kan je op een grond van bijna 3.000 m2 deze manoir stijlvilla vinden met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 572 m2.
AG VESPA verkoopt eerste kangoeroewoning in Hoboken AG VESPA.
Te koop / Te huur. Over AG VESPA. Terug naar overzicht. AG VESPA verkoopt eerste kangoeroewoning in Hoboken. AG VESPA verkoopt eerste kangoeroewoning in Hoboken. Vandaag start de verkoop van de Sint-Bernardsesteenweg 471 in Hoboken, een kangoeroewoning met zorgfunctie. Het is de eerste kangoeroewoning die gebouwd is in opdracht van AG VESPA.
De voor en nadelen van de kangoeroewoning.
Tot slot, voor het bouwen van een kangoeroewoning gelden strikte regels. Vraag het na bij je stadsbestuur. Tekst: Evelien Verhauwert. Lees ook: Cohousing: voordelen, risicos tips. Terug naar het nieuwsoverzicht. Huizen te koop. Appartementen te koop. Landen te koop. Bedrijfsvastgoeden te koop.
Is een kangoeroewoning iets voor jou? Makelaarsland.
Je kan het natuurlijk ook samen kopen en ook dan is het belangrijk om de eigendomsverhoudingen goed vast te leggen. Je moet altijd de regels voor de kangoeroewoning even checken bij de gemeente want elke gemeente heeft weer andere regels.
Verkocht IMMO BEGUIN.
Aanbod per prijs. KANTOREN te WAREGEM RONSE. Het gevraagde pand bestaat niet of is verkocht. Immo Beguin BTW 0806.074.255 Vastgoedmakelaar bemiddelaar BIV 504850: Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars: Luxemburgstraat 16 B, 1000 Bruxelles, Belgiƫ BA en borgstelling via NV AXA Belgium polisnr.
Een kangoeroewoning: samen en toch apart Dewaele.
28 /01/16 Een kangoeroewoning: samen en toch apart. Een kangoeroewoning, ook wel een zorgwoning genoemd, is een woning die uit twee verschillende wooneenheden bestaat. De trend is de voorbije jaren overgewaaid uit Scandinaviƫ. Zoals bij alle woningen zijn er voor en nadelen aan verbonden.
Zeer grote, gerenoveerde kangoeroewoning woning te Aalst. BV Invest.
Zeer grote, gerenoveerde kangoeroewoning woning te Aalst. Deze polyvalente woning is gelegen op de Heilig Hartlaan, op een perceel van 90ca. De woning werd afgelopen maanden totaal gerenoveerd, en biedt tal van mogelijkheden. Deze kan gebruikt worden als zeer ruime woning met 4 slaapkamer, of woonst praktijkruimte, of als kangoeroewoning.
Een kangoeroewoning: voordelig voor jong en oud bouwenwonen.net.
Aan die twee fenomenen geeft de kangoeroewoning een creatieve draai. Jonge mensen die een betaalbare woning zoeken, trekken in bij een bejaard echtpaar, dat op zijn beurt hulp krijgt in het huishouden. Het fenomeen is overgewaaid uit Australi en is aan een opmars bezig. Van je woning een kangoeroewoning maken.

Contacteer ons