Op zoek naar kangoeroewoning prijs?

kangoeroewoning prijs
Woon en Bouwburo Te koop.
In het centrum van de gemeente, ligt deze op te knappen dubbel-woonst, bestaande uit 2 appartementen met elk 1 slaapkamer, tuin en mogelijkheid voor het bouwen. Prijs 185.000 EUR. In een deelgemeente van Beveren, Kallo, bieden we u een gerenoveerde rijwoning te koop aan.
Immo Verbrugghe De Pinte Kangoeroewoning. Immo Verbrugghe. Vastgoed Kangoeroewoning De Pinte. CSS Rollover Buttons.
Nieuwstraat 8, De Pinte. Grote villa in landelijke stijl geschikt voor 2 gezinnen, kangoeroewoning of praktijk met woonst. Met de beste materialen gebouwd, prima afwerking. De woning mag NIET opgesplitst worden in aparte appartementen voor verkoop en verhuur! 1ste bewoning 01/11/14 onder BTW-stelsel te koop. Grondopp: 391 m. Woning losstaand, enkel garage is gebouwd aan naastliggende woning. Grote inkom, privé-inkom met apart toilet, gezellige living met open geïnstalleerde grote keuken, grote slaapkamer met ensuite grote badkamer met inloopdouche, dubbele ingebouwde lavabo's' en toilet. Grote aparte wasruimte/berging en garage. Aangelegde voor en zijtuin met poortje en tuin achter met aangelegd terras. Mooie brede trap naar: 1ste verdiep.: ruime inkom, apart toilet, ruime living met oostelijk gelegen mooi terras en grote geïnstalleerde keuken, grote slaapkamerterras en ensuite grote badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele ingebouwde lavabo's. Mooie brede trap naar: 2de verdiep.: 2 slaapkamers en aparte badkamer met douche, ingebouwde lavabo en apart toilet. Tussen beide slaapkamers groot bureau met ingemaakte kasten. Vloerverwarming met warmtepomp op het 1ste en 2de verdiep, CV op aardgas voor het gelijkvloers. K.I: groot beschrijf. Prijs: 550.000, 21% btw.
sleutel op de deur woningen te koop appartement oostende te koop kangoeroewoning prijs.
investeren in vastgoed. huis te koop oostende. appartement te koop bredene. kangoeroewoning te koop. te koop appartement oostende. vastgoed aan zee. appartement bredene te koop. appartementen te koop oostende. kangoeroewoningen te koop. Werk aan Zee. kids aan zee. langzaam maar zeker.
Wulf Meester.
Prijs op aanvraag. Recente MODERNISTISCHE WONING in loftstijl met TUIN, 3 slaapkamers 2 badkamers op zeer gunstige ligging in centrum Brugge met vlotte bereikbaarheid naar in en uitvalsw. OPBRENGSTEIGENDOM met 6 VERGUNDE STUDENTENKAMERS op zeer goede rustige ligging in centrum Brugge nabij winkels, restaurantjes, bars openbaar vervoer.
kangoeroewoning: Lofthome.
Andere benamingen zijn ook: meer generatiewoning, tandemwoning, duowoning, meergezinswoning. Het concept van een kangoeroewoning gaat uit van de verbeelding van een mammakangoeroe met zijn kleine jong dat lekker warm en veilig in de buidel zit. Twee of misschien wel drie generaties wonen in een kangoeroewoning samen, in hetzelfde huis, maar toch apart.
Instapklare kangoeroewoning met tuin en P te koop te WILRIJK 2610 VIA Immobilien.
Meer informatie aanvragen. Prins Boudewijnlaan 50, 2610 WILRIJK. Honorarium notaris inc BTW.: Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd. Niet van toepassing. CV op stookolie. Privé meerdere gezinnen, Vrij beroep woning. Instapklare kangoeroewoning met tuin en P. De kaart vergroten.
Ik wil als eigenaar van de woning huur vragen aan de partij die inwoont bij mij kangoeroewonen. Wat moet ik wettelijk doen? De Zilveren Sleutel.
Obligaties voor een serviceflat. Startpagina Veel gestelde vragen Een kangoeroewoning bouwen update Ik wil als eigenaar van de woning huur vragen aan de partij die inwoont bij mij kangoeroewonen. Wat moet ik wettelijk doen? Ik wil als eigenaar van de woning huur vragen aan de partij die inwoont bij mij kangoeroewonen. Wat moet ik wettelijk doen? Ik wil als eigenaar van de woning huur vragen aan de partij die inwoont bij mij kangoeroewonen. Wat moet ik wettelijk doen? Ja, dit kan. Van een huurovereenkomst is er slechts sprake wanneer het gaat om een overeenkomst waarbij de ene partij de verhuurder zich ertoe verbindt om de andere partij de huurder het genot van een goed te doen hebben gedurende een zekere tijd en tegen een zekere prijs.
Te koop: Kangoeroewoning in Wenduine Drift 23 Vitrine.
Appartement Woning Grond Garage Parking Kantoor Winkel. Voor welke prijs? 0 1 2 3. Disclaimer Intellectuele rechten Gebruiksvoorwaarden Privacy. Universiteiten / hogescholen. Te koop: Kangoeroewoning in Wenduine 935.000. 050/41 10 13. Graaf Jansdijk 6. verplicht minstens 1 veld waarmee de makelaar u kan contacteren is verplicht.
Immo Diest Tessenderlo, Gemengd gebruik Ruime, zeer moderne en frisse woning met handelsruimte.
Heeft vele mogelijkheden in verkoop: woonst boekhandel / woonst handel / Woonst / 2 appartementen.; Keuken, badkamer, zijn vernieuwd.; Zonnepanelen met certificaten zijn inbegrepen in de prijs.; Deze goed gelegen handelsruimte heeft volgende troeven.: Handelsruimte op het gelijkvloers ideaal voor vrijberoep, winkel, Kantoor.,
Voor en nadelen van een kangoeroewoning KBC Bank Verzekering.
Een kangoeroewoning verzekeren is erg eenvoudig. Ben jij de enige eigenaar van de woning? Dan neem je het best een brandverzekering voor de hele woning. Zo zijn alle bewoners automatisch verzekerd en genieten ze van dezelfde bescherming als jij. Wanneer jullie de woning in mede-eigendom hebben gekocht, volstaat één verzekering op naam van alle mede-eigenaars. Kies de brandverzekering die je nodig hebt en simuleer. Bereken de prijs van je brandverzekering Sluit je brandverzekering online af.

Contacteer ons