Zoeken naar appartement gent te koop

appartement gent te koop
Kensington immo gent gent immo immobilien gent appartement huren gent huis kopen gent Kensington bemiddelt professioneel bij de verkoop en verhuring van kwaliteitsvol onroerend goed. Yves Lenaerts en
Actief sedert 1987 onder de naam Kensington. Kenneth LENAERTS Immobiliënmakelaar. Lid Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars B.I.V. Master International Business HULT San Francisco, USA. Master Europese Studies Universiteit Gent. Actief sedert 2016. immo gent immobilien gent appartement huren gent huis kopen gent.
4 unieke gebouwen met 51 appartementen in parktuin te Gent.
Te koop laatste 2-slaapkamerappartement! 2 unieke stadspaleizen. Nederkouter 28, 9000 Gent. 09 393 43 43. Contacteer ons gerust met uw vraag of wens. Ik ben akkoord dat Oryx Projects NV mijn bovenstaande persoonsgegevens opslaat in hun bestanden en gebruikt voor promotie en direct marketingdoeleinden.
Action 6.000 producten voor minder dan je verwacht. Arrow. Arrow. Arrow. Laundry cleaning. Stationary hobby. Household goods. Personal care. Do it yourself. Toys entertainment. Linen. Food drink. Gard
Klik op de knop in de e-mail om je inschrijving af te ronden. Ik ga akkoord met de actievoorwaarden. Ja, ik schrijf me door het invoeren van mijn e-mailadres in voor de nieuwsbrief en maak direct kans op een cadeaukaart van EUR 25.
Te Koop VASTGOED MARTENS.
TE RENOVEREN WONING MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN OP IDEALE LOCATIE! TE RENOVEREN WONING MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN OP IDEALE LOCATIE! Deze ruime woning bevindt zich op een boogscheut van het station Gent St. Pieters alsook in de onmiddellijke nabijheid van de verbindingswegen R4/ E40/ E17. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal alsook een leef en eetruimte in he. BEN woningen incl. zonnepanelen in nieuwe verkaveling! BEN woningen incl. zonnepanelen in nieuwe verkaveling! Mooi en rustig gelegen bouwgronden in een verkaveling met nieuwe wegenis. Goede verbindingen: centrum van Melsele op 600 m, centrum van Beveren op 25, km ruim aanbod aan scholen en verschillende onderwijstypes binnen een straal van 5 km. VOLLEDIG GERENOVEERD APPARTEMENT MET PRACHTIGE TERRASSEN!
Te koop CdF.
Te koop in Gent. Te koop in GENT, goed gelegen dubbele garage! Te koop in Maarkedal. Landelijk gelegen woning met verzicht, op een totale opp van 2 347 m2. Te koop in Mariakerke. Groot 2-slaapkamer appartement op rustige ligging! Te koop in Gent.
AANBOD Cannoodt.
Appartement te koop Sint-Denijs-Westrem. Appartement te koop Gent. Appartement te koop Sint-Denijs-Westrem. Appartement te koop Sint-Amandsberg. Huis te koop Wondelgem. Huis te koop Gent. Huis te koop Gent. Commercieel pand te koop Gent. Appartement te koop Sint-Amandsberg. Huis te koop Sint-Amandsberg.
Immo Lochristi, woning te koop Lochristi BLOCK VASTGOED.
Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 Brussel. KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. Huis Te koop. Te koop Deinze. Appartement Te koop. Te koop Sint-Denijs-Westrem. Te huur Gent.
Concept home immo Lievegem Regio Gent, vastgoedkantoor Lievegem.
Vraag nu uw info. Appartement Te huur Gent. Dit lichtrijk appartement is gelegen nabij het centrum van Gent/Mariakerke met een vlotte verbinding. Indeling: inkomhal, ruime woonkamer met zit en. Appartement Te koop Lovendegem. Assistentie-appartement op de eerste verdieping met volgende doordachte indeling: inkomruimte, aangename woonkamer met ingerichte open keuken, functio.
Appartement te koop in Gent Axel Lenaerts makelaars.
Toon resultaten Niks gevonden. Appartement te koop in Gent. Een appartement kopen in Gent? Vergeet grootsteden zoals Antwerpen, Brussel of Brugge want Gent is nu the place to be! Ben jij al lang aan het dromen van een knus en gezellig huisje in hartje Gent, of wil jij liever een duplex aan de Coupure?
Park Bourgoyen nieuwbouw appartementen Gent UrbanLink.
Kiezen voor een appartement of woning in Park Bourgoyen is kiezen voor de ultieme combinatie: de vitaliteit van de stad én de rust van het groen. Zowel de woningen als de appartementen zijn luxueus en tot in de puntjes afgewerkt met duurzame materialen.

Contacteer ons