Resultaten voor appartement gent te koop

appartement gent te koop
Appartement zuidpark gent Trovit.
9050, Gentbrugge, Gent, Provincie Oost-Vlaanderen. afgewerkt dakappartement is gelegen op de bovenste verdieping van een residentie die bestaat uit 3 bouwlagen. Bijkomend is dit appartement. Rapporteren Bekijk huis. immoproxio.be 14 dagen geleden. Appartement Te koop Gentbrugge. 9050, Gentbrugge, Gent, Provincie Oost-Vlaanderen.
appartement te koop spanje
Appartement te koop in Gent Axel Lenaerts makelaars.
Appartement te koop Gent Centrum. Appartement te koop Brugse Poort. Appartement te koop Miljoenenkwartier. Appartement te koop Gent Coupure. Appartement te koop UZ Gent. Appartement te koop historisch centrum Gent. Appartement te koop Gent Zuid. Appartement te koop Gent Sint Pietersstation.
immo web
appartement te koop in Gent incl. deelgemeentes immo proxio.
Appartement in Gent, Kolveniersgang 97 Appartement. 195.000 195000 te koop Immo Proxio. 9000 Gent, Kolveniersgang 97, ref. 1715215 Appartement met 1 slaapkamer Bewoonbare oppervlakte: 68 m. Dit appartement is gelegen in een rustige buurt nabij het nieuwe gerechtsgebouw te Gent.
verhuisdienst antwerpen
Appartement te koop Gent Koopjeskrant.be.
Appartement te koop Gent 3 zoekertjes. Toon op kaart. 114 m, bew. 110 m, 3 slaapkamers, verwarming met aardgas, EPC 137 kWh/m 2. Gent, appartement, half open. appartement, half open, opp. 600 m, bew. 100 m, 2 slaapkamers, verwarming met aardgas, EPC 166 kWh/m 2.
huis te koop
Gent Koopwoningen België 2dehands.be.
3 augustus 2018 2309: Gent. Ruim 2 slaapkamer appartement te koop Gent Wondelgem. Ruim 2 slaapkamer appartement te koop in Gent/Wondelgem Dit appartement omvat: inkomhal met berging 2 ruime slaapkamers mooie ingerichte. 28 juli 2018 1138: Gent. Gerenoveerde instapklare woning Bouwgrond.
kot in gent
Immo Gent Te Koop in Gent 9000 Immoscoop.
Appartement Te Koop in Gent. Hippoliet Lammensstraat 12 9000 Gent Slaapkamers: 2 Woonopp: 130 m 2 Terreinopp: 130 m 2 Bekijk dit pand bij de makelaar. Meer info en fotos. 14d geleden toegevoegd door Huysewinkel. Appartement Te Koop in Gent.
Te Koop VASTGOED MARTENS.
Deze te renoveren halfopen bebouwing is gelegen op een gunstige locatie in Afsnee met een goede verbinding richting Gent. Indeling: via de inkomhal heeft men toegang tot de voorplaats, leef en eetruimte en aansluitende keuken, wasplaats met bijhorende sanitaire cel.
Appartementen te koop in 9000 Gent Immovlan.be.
Loft te koop. Bouwgrond te koop. Appartement te koop. Garage te koop. Huis te koop. Villa te koop. Te huur / In medehuur.: Appartement te huur. Handelspand te huur. Garage te huur. Huis te huur. Penthouse te huur. Villa te huur.
Woningen en appartementen te koop in Gent en de rest van Oost-Vlaanderen de Fooz.
Volg ons op LinkedIn. Woningen en appartementen te koop in Gent en de rest van Oost-Vlaanderen. Bent u op zoek naar een woning of appartement te koop in Oost-Vlaanderen? Bij de Fooz kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan woningen te koop in Gent en andere gemeenten in Oost-Vlaanderen.
Nieuwbouw appartementen te koop in Gent.
Jef Van Cauwenberghe 09 225 25 24. Nieuwbouw appartementen te koop in Gent. NOCTURNE MODELAPPARTEMENT: Van harte welkom op woensdag 1 augustus tussen 17u 21u, mits het maken van een afspraak. Ontdek het modelappartement en de laatste beschikbare nieuwbouwappartementen van Dunant Gardens. Dunant Gardens is een nieuwbouwproject met hoogwaardig afgewerkte appartementen met 1, 2 3 slaapkamers en ruime zonneterrassen. De residentie bevindt zich op de voormalige CIAC-site, langs de Einde Were, het Beneluxplein en de Henri Dunantlaan. Deze appartementen zijn het resultaat van een weldoordachte studie die geleid heeft tot erg ruime, comfortabele appartementen, prachtig aangelegde binnentuinen, een zeer hoge energie-efficiëntie en voldoende rust en privacy. De lastenboeken voorzien in een kwalitatieve standaard van afwerkingsmaterialen die in samenspraak met de projectcoördinator vrij kunnen worden aangepast op maat van uw persoonlijke wensen. In de ondergrondse verdieping vindt u de autostaanplaatsen van waaruit u uw appartement droog en veilig kan bereiken.

Contacteer ons