Zoeken naar appartement gent te koop

appartement gent te koop
Te koop The Housefriend Vastgoedmakelaar Gent.
Casco loft met basic uitrusting Gent. https//thehousefriend.be/property/6090597/: Casco" loft met basic uitrusting Gent. Casco loft met pakhuis Gent. https//thehousefriend.be/property/6090566/: Casco" loft met pakhuis Gent. Handelshuis met zeer ruim appartement te koop Sint-Amandsberg. https//thehousefriend.be/property/6083547/: Handelshuis" met zeer ruim appartement te koop Sint-Amandsberg.
Koop een budgetwoning in Gent! Budgetwoningen in Gent. Bill icon. Bill icon. Gent woonstad. SOGent.
Een budgetwoning is een huis of appartement, dat te koop is met een fikse korting op de marktprijs, tot ruim 20%. Kandidaat-kopers moeten voldoen aan voorwaarden over hun inkomen en gezinssamenstelling. Verdien jij een woning met 20% korting? DOE SNEL DE BUDGETTEST. Ik kom in aanmerking. Een nieuw woonproject begint meestal met een inschrijfperiode. Kandidaat-kopers moeten een volledig ingevuld verkoopdossier indienen. Ze krijgen punten volgens enkele criteria. We ordenen de inschrijvers volgens het aantal punten en nodigen ze uit op een toewijszitting met notaris, waarop ze eigenaar worden van hun woning. Zijn er nadien nog woningen te koop, dan geldt de inschrijfperiode niet meer, maar kunnen kandidaat-kopers gewoon een verkoopovereenkomst komen ondertekenen. VRAGEN OF HULP BIJ INSCHRIJVEN. Een greep uit onze woonprojecten. Zeemanstuin / Scheeplosser. Na de fases Bernmaaie, Sapinière en Zeemanshuis lanceert sogent in samenwerking met Durabrik een nieuwe fase binnen het. Zeemanstuin / Sapinière. Marcelle Defay-Wibierstraat 1, Gent.
Immo Gent Te Koop in Gent 9000 Immoscoop.
Henegouwenstraat 9000 Gent Slaapkamers: 2 Bekijk dit pand bij de makelaar. Meer info en fotos. 12d geleden toegevoegd door Immomatch. Appartement Te Koop in Gent. Burgstraat 9000 Gent Slaapkamers: 3 Woonopp: 160 m 2 Bekijk dit pand bij de makelaar.
Te koop Gent en Waasland Huysewinkel.
Deze stijlvolle halfopen bebouwing is gelegen op de Heikant te Zele. De eigendom is in perfecte staat en heeft een. Prijs 438.000 Eur. Deze mooie en statige villa is gelegen op een terrein van maar liefst ca. 4400 m en omvat een bewoonbare oppervlakte van. Prijs 1.290.000 Eur. VERKOCHT huysewinkel, uw vertrouwenspartner in residentieel investeringsvastgoed. Deze tijdloze villa met zwemvijver. Deze prachtige residentieel gelegen villa werd in 1943 opgetrokken, in 2002 onderging deze een totaalrenovatie waarbij hedendaagse. Prijs 1.195.000 Eur. Deze ruime duplex van 218 m is gelegen op een hoek met zicht op het groen. Er is een mooi terras aanwezig dat grenst aan. Prijs 470.000 Eur. Dit mooi duplex hoekappartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 160 m en maar liefst 70 m buitenruimte. Prijs 416.750 Eur. Dit recent gerenoveerde appartement met een bewoonbare oppervlakte van 104 m is gelegen op een top locatie in het centrum.
Te Koop Center Office.
Gelegen aan de Verloren Kost me. Handelszaak 110m Casco te koop in Gent met vlotte verbinding in en uit centrum Gent. Gelegen aan de Verloren Kost met een gevelbreedte van 4m. Troeven: vlotte verbinding, passage gegarandeerd. Alle nodige info te verkrijgen op kantoor. Voor info gelieve te mailen naar: carla@centeroffice.be. Mooi duplex appartement met veel lichtinval en uitstekende ligging!
Te Koop OC Vastgoed.
Herzele Prijs op aanvraag. Knokke-Heist Prijs op aanvraag. OC Vastgoed Gent. Kortrijksesteenweg 241a 9830 Sint-Martens-Latem Tel: 32 09 233 02 00. OC Vastgoed Brugge. Koningin Astridlaan 204 8200 Brugge Tel: 32 050 66 01 00. Bezoek op kantoor: Zie openingsuren.
Alle budgetwoningen te koop op één website Stad Gent.
Op deze nieuwe website tonen Stad Gent en sogent, het stadsontwikkelingsbedrijf, voortaan het volledige aanbod budgetwoningen in Gent. Een budgetwoning is een huis of appartement dat te koop is met een korting rond de 20% op de marktprijs. Dit moet helpen om wonen in Gent betaalbaarder te maken.
Appartement centrum gent Trovit.
Appartement te koop Gent Immovlan RAJ57262. 9000, Provincie Oost-Vlaanderen. TE KOOP Gent Mooie nieuwbouw woningen of nieuwbouw appartementen te koop in centrum Gent. Dit nieuwbouwproject, zijnde het deelproject. Investr 30 dagen geleden. Dit duplex appartement bevindt zich in de resident.
Immokantoor Gent Meetjesland Moyabell.
Triple" A" gelegen appartement in centrum Gent. Klassevol appartement in de kuip van Gent. Top gelegen villa in groene omgeving met praktijkmogelijkheden. Top gelegen villa in groene omgeving met praktijkmogelijkheden. Exclusief nieuwbouw appartement nabij de Kouter en de Veldstraat. Exclusief nieuwbouw appartement nabij de Kouter en de Veldstraat. Stijlvol wonen in het Sint-Elisabeth Begijnhof. TE KOOP GENT.
Nieuwbouw agence rosseel.
Gent Dit duplexappartement ligt op de eerste en tweede verdieping van de fase II en heeft een bewoonbare oppervlakte van 204 m, een g. 162 m 2. Appartement te koop. Gent Dit duplexparkappartement ligt op de tweede en derde verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 160 m met 3 terrassen.

Contacteer ons