Meer resultaten voor appartement te koop antwerpen zuid

appartement te koop antwerpen zuid
appartement te koop antwerpen zuid - Architect Antwerpen Gruwez Architectenbureau Antwerpen.
Vervolgens wordt na uw goedkeuring overgegaan naar een voorontwerp en kostenraming en dan is het moment gekomen om te beslissen of de opdracht tot en met de oplevering van de woning ten uitvoer kan worden gebracht. Als architect voor exclusieve pasorijhuizen houden wij nauw contact met de klant. Gedetailleerde werfverslagen en de opmaak van een planning van het volledige bouwproces behoren tot de basis-dienstverlening van ons bureau. Hebben we uw interesse gwekt voor het bouwen van een huis of woning in pastorijstijl? Architect Gruwez kan dit voor u realiseren. Wij werken voornamelijk in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams Brabant, Brabant, Antwerpen en Limburg.
Appartementen te koop in 2000 Antwerpen Immovlan.be.
Te koop / Openbare verkoop / Eigendom op lijfrente.: Loft te koop. Bouwgrond te koop. Appartement te koop. Garage te koop. Huis te koop. Villa te koop. Te huur / In medehuur.: Appartement te huur. Handelspand te huur. Garage te huur. Lees verder
kot antwerpen
Appartementen RESA VASTGOED.
VERKOCHT WHEN OLD MEETS NEW: totaal gerenoveerd 2 SLPK appartement met GROOT TERRAS! In GESLAAGD RENOVATIE PROJECT op gegeerde, zuidelijke stadsligging! VERKOCHT SPIKSPLINTERNIEUW 2SLPK APPARTEMENT MET MEGA TERRAS OP A-LOCATIE TE ANTWERPEN STAD. VERKOCHT SPIKSPLINTERNIEUW 2SLPK APPARTEMENT MET MEGA TERRAS OP A-LOCATIE TE ANTWERPEN STAD.
appartement te koop spanje
Totaal vernieuwd casco 1-slaapkamer appartement te koop te ANTWERPEN 2 2020 Janssen en Janssen.
VII Olympiadelaan 125, 2020 ANTWERPEN 2 Belgiƫ. appartement te ANTWERPEN 2 2020. Totaal vernieuwd casco 1-slaapkamer appartement. Foto 1 van 8. 2020 ANTWERPEN 2. Uniek casco project met 3 vergunde entiteiten! NOG SLECHTS 1 APPARTEMENT TE KOOP! Gelijkvloers, 1-slaapkamerappartement met koer: 185.000 euro.
immo
te koop Immo Dyck.
Appartement 2 slaapkamers. Herenwoning met 3 slaapkamers/praktijkruimte/tuin. Appartement 2 slaapkmaers/terras. Appartement 2 slaapkamers en groot terras. Appartement 3 slaapkamers en 2 terrassen. Te renoveren woning 2 slaapkamers diepe tuin. Appartement 2 slaapkamers en terras. Appartement 2 slaapkamers zeer grote garage.
immo
Aanbod Hans Immo.
De woning is gelegen op een boogscheut van het Fort van Merksem en vlakbij de invalswegen richting Antwerpen en de E19. Via een inkom betreedt men de leefruimte met een open keuken. Een koepel en schuifraam zorgen voor een gevoel van licht en ruimte. De keuken is voorzien. Topgelegen volledig gerenoveerd 2018 opbrengsteigendom met 2 appartementen van elk 65m met 2 slpks. gelegen in een k. Topgelegen volledig gerenoveerd 2018 opbrengsteigendom met 2 appartementen van elk 65m met 2 slpks. gelegen in een klein gebouw van 2 hoog. Indeling per appartement: nachthal van 4m op parket.
Te koop appartement in Het Zuid, Antwerpen Trovit.
Hoeveel is uw huis waard? Trovit Appartement Provincie Antwerpen Antwerpen Antwerpen Appartement antwerpen zuid. Te koop appartement in Het Zuid, Antwerpen. 1-25 van de 598 gevonden koopwoningen. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ontvang nieuwe advertenties per email appartement antwerpen zuid.
Makelaarskantoor De Meester, uw huis van vertrouwen.
Appartement 995 / maand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. Bekijk dit pand. 1 21 van 443. 1 2 22. De Meester, uw huis van vertrouwen. Uw ideale woning nog niet gevonden? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en we houden u graag op de hoogte van ons aanbod. schrijf je in! Makelaarskantoor De Meester. Jordaenskaai 21, 2000 Antwerpen T: 03 227 06 36 E: info@demeester.eu. BIV 200.803 Belgiƫ. Erkend KwaliteitsLid van CIB. De van toepassing zijnde corporatieve beroepsregels CIB vindt U onder CIB.be. Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.
First Immo te koop en te huur in provincie Antwerpen vastgoed advies.
huis te koop 16 in Antwerpen. appartement te koop 125 in Antwerpen. opbrengsteigendom te koop 5 in Antwerpen. handel te koop 4 in Antwerpen. industrie te koop 1 in Antwerpen. garages te koop 7 in Antwerpen. Login met Login met.
Immo Antwerpen Te Koop in Antwerpen 2000 Immoscoop.
2000 Antwerpen Slaapkamers: 3 Woonopp: 158 m 2 Bekijk dit pand bij de makelaar. Meer info en fotos. Toegevoegd door De Meester. Appartement Te Koop in Antwerpen. 2000 Antwerpen Slaapkamers: 2 Woonopp: 145 m 2 Bekijk dit pand bij de makelaar.
Exclusieve appartementen, lofts en penthouses in Antwerpen.
Appartementen te koop met zeezicht. Villa's' met binnenzwembaden. Villa's' met buitenzwembad te koop. Villa met wintertuin. Luxe vastgoed te koop in Brussel. Kastelen te koop. Herenhuizen te koop. Appartement met zeezicht in Knokke. Aanbod te huur in Knokke. Luxury Leads BVBA.

Contacteer ons