Meer resultaten voor appartement te koop merksem

appartement te koop merksem
Te koop habicom.
Het gevraagde pand bestaat niet of is verkocht. Vraag een bezoek van onze expert aan. Ik wens de nieuwsbrief te ontvangen. Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement. Minimum aantal slaapkamers. Minimum aantal slaapkamers.
Aanbod te koop Groep Pauwels Engels Immobiliën.
Op het gelijkvloers is een garage voorzien dewelke optioneel bij te kopen is. Een aanrader voor wie op zoek is naar een leuk appartement in nieuwe staat! Prijs: 179 000. Te koop: Appartement te Merksem. Prachtig appartement met garage. Dit hoogwaardig afgewerkte appartement is rustig doch zeer centraal gelegen in een verzorgd gebouw, op wandelafstand van winkels, park en openbaar vervoer.
Welkom op Delhaize.be.
Vul alle verplichte velden in om verder te gaan. Toevoegen aan de lijst. U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken. Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
De Boer Partners kwalitatief vastgoed te koop en te huur.
5 juni 2019 door Kira Nuyts. optie te koop. 5 juni 2019 door Frédéric Dewilde. 5 juni 2019 door Stephanie Willems. 5 juni 2019 door Stephanie Willems. 5 juni 2019 door Tanisha Dillis. 5 juni 2019 door Jochem Van Beveren.
Te koop appartement in Merksem, Antwerpen Trovit.
2170, Merksem, Antwerpen, Provincie Antwerpen. Instapklare duplex met 2 terrassen Het appartement is rustig gelegen in de buurt van het centrum van Merksem op wandelafstand van de. Immovlan.be 1 jaar geleden. Handelspand te koop Merksem Immovlan RAI12284. 2170, Merksem, Antwerpen, Provincie Antwerpen.
4 appartementen te koop in Merksem First Immo.
U merkt het al: het districts en stadsbestuur doet er alles aan om van Merksem een aangename plek te maken om te wonen en te ontspannen. Geen wonder dat de verkoop van panden in deze regio in de lift zit! U zocht op appartement te koop in Merksem.
Immo Merksem Te Koop in Merksem 2170 Immoscoop.
Bredabaan 2170 Merksem Opp: 956 m 2 Terreinopp: 496 m 2 Bekijk dit pand bij de makelaar. Meer info en fotos. Toegevoegd door Immo De Laet. Appartement Te Koop in Merksem. Jozef Mulsstraat 2170 Merksem Slaapkamers: 8 Terreinopp: 246 m 2 Bekijk dit pand bij de makelaar.
Aanbod Janssen en Janssen.
Bent u zeker dat u uw huidige regio wil wissen? Over te nemen. 0 GESELECTEERDE GEMEENTEN Cirkel Straal 0 km Veelhoek van 0 km 2. Geen overeenkomstige regio's' gevonden. Kantoren en magazijnen. Het gevraagde pand bestaat niet of is verkocht.
Te Koop Immo Green Star.
Lot 1 369m is voor een gesloten bebouwing bestaande uit een gelijk. Bouwgrond te koop zonder bouwverplichting! Lot 1 369m is voor een gesloten bebouwing bestaande uit een gelijkvloers, een eerste en een tweede verdieping waarbij volgende bouwvoorschriften gelden: op het gelijkvloers is de gevelbreedte 6m en de maximum bouwdiepte 17m 6m x 17m 102m, op de eerste verdiepi. Gerenoveerd 2 slaapkamer appartement.
ATV Antwerpse televisie.
6 Wonen wordt onbetaalbaar in Antwerpen voor mensen met lage inkomens. 7 Tickets te koop voor tweede editie van audiovisueel spektakel De Grote Schijn. 8 Vertederende beelden van een baby flamingo in de Antwerpse Zoo VIDEO. 9 Boete voor fietsers die spookrijden.

Contacteer ons