Meer resultaten voor te koop appartement gent

te koop appartement gent
Immobiliën Crevits Appartementen.
Residentieel gelegen en lichtrijk appartement op de vijfde verdieping met 2 slaapkamers en met mooie verrezichten over de stad. Goed onderhouden en lichtrijk appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen gelegen op de vierde verdieping met een mooi verrezicht over Gent. Groot en energiezuinig duplex appartement met veel lichtinval gelegen op wandelafstand van Station Gent-Dampoort. Het appartement beschikt. Groot en recent duplex villa dakappartement met 2 terrassen, 2 slaapkamers en 2 badkamers gelegen in een luxueuze en stijlvolle residentie t. Te renoveren conciergerie met koer gelegen in een zeer rustige buurt nabij het station Gent-Sint-Pieters en de watersportbaan.
te huur appartement gent
Appartementen te koop in Gent ERA Belgium.
3 resultaten voor appartementen in Gent. Sorteer op Prijs aflopend. Mark as favorite. Lichtrijk appartement op het 1ste verdiep met 2 slpks. Hubert Frere Orbanlaan 144 102, 9000 Gent. ERA Comfort Garantie: basic. Mark as favorite. Op te frissen appartement op het 10de verdiep met 3 slpks.
appartement te koop gent
Appartement sint pieters gent Trovit.
Centraal gelegen appartement in Gent te koop Appartement te. Centraal gelegen appartement in Gent te koop Recent appartement te koop, gelijkvloers. Centraal gelegen op 5 min wandelafstand van het station. Rapporteren Bekijk huis. Immoweb.be 1 dagen geleden. Perfect gelegen appartement te Gent Appartement te koop.
tweedehands auto
Immo, villa's' en appartementen in Gent te koop bij Luxevastgoed.
Immo in Gent te koop. Gent is gekend als bruisende studentenstad, maar wordt daarnaast ook wel Arteveldestad en bloemenstad genoemd. Het silhouet van de stad wordt gekenmerkt door de vier torens, de belforttoren, de Sint-Baafskathedraal, de Sint-Niklaaskerk, en de Arteveldetoren.
te koop appartement gent
Appartementen te koop in Gent Dewaele.
Vergeet zeker ook niet om eens te ontspannen in één van de vele parken. Wonen in Gent is dus absoluut een goed idee. Wil je een huis kopen in Gent of ben je meer geïnteresseerd in een appartement in Gent of zoek je misschien wel nieuwbouw te koop?
Te Koop in Gent 9000 Immo Gent 9000.
17u geleden toegevoegd door Immomatch. Appartement Te Koop in Gent. Muidepoort 1 9000 Gent Slaapkamers: 1 Woonopp: 50 m 2 Terreinopp: 50 m 2 Bekijk dit pand bij de makelaar. Meer info en fotos. 35u geleden toegevoegd door Immo Nobels. Appartement Te Koop in Gent.
Kensington immo gent gent immo immobilien gent appartement huren gent huis kopen gent Kensington bemiddelt professioneel bij de verkoop en verhuring van kwaliteitsvol onroerend goed. Yves Lenaerts en
Actief sedert 1987 onder de naam Kensington. Kenneth LENAERTS Immobiliënmakelaar. Lid Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars B.I.V. Master International Business HULT San Francisco, USA. Master Europese Studies Universiteit Gent. Actief sedert 2016. immo gent immobilien gent appartement huren gent huis kopen gent.
Woningen en appartementen te koop in Gent en de rest van Oost-Vlaanderen de Fooz.
Volg ons op LinkedIn. Woningen en appartementen te koop in Gent en de rest van Oost-Vlaanderen. Bent u op zoek naar een woning of appartement te koop in Oost-Vlaanderen? Bij de Fooz kunt u kiezen uit een uitgebreid aanbod aan woningen te koop in Gent en andere gemeenten in Oost-Vlaanderen.
Appartement te koop in Gent Axel Lenaerts makelaars.
Appartement te koop Gent Centrum. Appartement te koop Brugse Poort. Appartement te koop Miljoenenkwartier. Appartement te koop Gent Coupure. Appartement te koop UZ Gent. Appartement te koop historisch centrum Gent. Appartement te koop Gent Zuid. Appartement te koop Gent Sint Pietersstation.
Home agence rosseel.
Gent Een ongemeubeld appartement dicht bij het Sint-Pietersstation op het gelijkvloers. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, ba. 226 m 2. Open bebouwing te koop. Heusden Deze charmante villa bevindt zich in een rustige straat en is vlot bereikbaar via de R4 en het centrum van Heusden.

Contacteer ons