Resultaten voor betaalbaar wonen

betaalbaar wonen
Betaalbaar wonen Kansen creëren Bond Zonder Naam.
Een betaalbare woning in de stad. Betaalbaar wonen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vijf kansarme gezinnen hebben in Antwerpen een thuis gevonden in een pand van Bond zonder Naam. Dit pand aan het Frans Halsplein is al sinds 1983 in ons bezit.
tenerife hotel aan het strand
Ambitieus plan voor betaalbaar wonen? Daarvoor moet je bij de PVDA zijn PVDA.
Dat is een deel van haar stadsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen. In de inleiding van het stadsprogramma schrijft lijsttrekker Peter Mertens het al: Wij kiezen partij voor een stad die niet palavert over betaalbaar wonen, maar er ook echt een punt van maakt.
lening
Betaalbaar wonen: 8 geweldige huizen onder de 200.000 euro! Hebbes Zimmo.
Men zegt altijd dat provinciehoofdsteden erg duur zijn om te wonen, en Leuven is daar geen uitzondering in. We zagen al dat betaalbaar wonen zich altijd uitte in een woonoppervlakte zo groot als een appartement, maar wat als je echt een mini kan gaan?
Ballonvaart
Kostelijk wonen Straathoekwerk klaagt woonnood aan.
Woonkost wordt echter niet enkel bepaald door het bedrag dat je betaalt aan huur of lening. Om een reëel beeld te krijgen van wat wonen kost, moet je de kosten aan nutsvoorzieningen elektriciteit, gas, water mee in rekening brengen. Of een woning betaalbaar is, is dus afhankelijk van het inkomen van een gezin en de staat van de woning.
airco
Betaalbaar wonen.
Bent u lokaal mandataris of werkt u voor een lokaal bestuur en hebt u een vraag over dit thema? Dan kunt u contact opnemen met Joris Deleenheer. Gemeente coördinator lokaal woonbeleid. Het lokaal woonoverleg. Dienstverlening naar de burger. Woonbeleid is integraal. Ongeschikte en/of onbewoonbare woningen. Werken aan betaalbaar wonen.
Betaalbaar wonen GAOZ Woonbeleid.
Daarom zijn overheden steeds vaker aan zet om met nieuwe concepten rond betaalbaar wonen voor de dag te komen. Op deze pagina vind je meer info over betaalbare woonconcepten, organisaties die betaalbare huisvesting aanbieden en andere ondersteuningen om wonen betaalbaar te maken of te houden.
Betaalbaar en sociaal wonen Woonplus.
Betaalbaar en sociaal wonen. Wil je betaalbaar huren, lenen of kopen? Er bestaan verschillende hulpmiddelen om betaalbaar wonen mogelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Hieronder vind je een overzicht van de mogelijkheden. De woonloketten helpen je verder om uw weg te vinden in het aanbod.

Contacteer ons