Op zoek naar betaalbaar wonen?

betaalbaar wonen
Betaalbaar wonen GAOZ Woonbeleid.
Daarom zijn overheden steeds vaker aan zet om met nieuwe concepten rond betaalbaar wonen voor de dag te komen. Op deze pagina vind je meer info over betaalbare woonconcepten, organisaties die betaalbare huisvesting aanbieden en andere ondersteuningen om wonen betaalbaar te maken of te houden.
Betaalbaar wonen Apache.
Speculatie zorgt ervoor dat steeds minder Gentenaars een betaalbaar dak boven het hoofd vinden, zo ook aan de Oude Dokken. Steven Vanden Bussche 11 september 2018. Oplossing gezocht voor 2.500 Gentenaars zonder huurcontract of dak. Betaalbaar wonen is een verkiezingsthema in Gent.
Betaalbaar wonen: 8 geweldige huizen onder de 200.000 euro! Zimmo.
We zagen al dat betaalbaar wonen zich altijd uitte in een woonoppervlakte zo groot als een appartement, maar wat als je echt een mini kan gaan? Dit tiny house is zo geweldig authentiek dat je op elke verdieping wel iets nieuws vindt.
Samenlevingsopbouw Antwerpen Investeert in de kracht van mensen.
Goed om weten. Samenlevingsopbouw vindt betaalbaar en kwalitatief wonen heel belangrijk. Samenlevingsopbouw pleit voor voldoende sociale woningen in Antwerpen. Momenteel moeten mensen in Antwerpen heel lang wachten op een sociale woning. Wil je weten wat Samenlevingsopbouw doet rond betaalbaar wonen?
Betaalbaar wonen Sociaal Huis Merelbeke.
Gemeente Merelbeke Wonen en mobiliteit Sociale huisvesting. Is het moeilijk om wonen betaalbaar te houden? Informeer dan zeker eens naar het sociaal wonen in Merelbeke of naar één van de mogelijke huurtussenkomsten van het OCWM of de huursubsidie en de huurpremie.
Maatregelen voor betaalbaar wonen.
VOLG ONS VIA. Maatregelen voor betaalbaar wonen. Maatregelen voor betaalbaar wonen. Gewijzigd op 1/01/1900. Met twee nieuwe decreten neemt de Vlaamse regering een batterij maatregelen inzake betaalbaar wonen in Vlaanderen, en creëert ze meer rechtszekerheid, duidelijkheid en snellere/eenvoudigere procedures inzake ruimtelijke ordening.
Vlabinvest: Betaalbaar wonen in de Vlaamse Rand Provincie Vlaams-Brabant.
Onderwijs en vorming. Voor scholen en leerkrachten. Vorming voor ambtenaren: PIVO. Home Wonen en milieu Wonen en ruimtelijke ordening Nieuwe woonvormen en betaalbaar wonen Vlabinvest: Betaalbaar wonen in de Vlaamse Rand. Nieuwe woonvormen en betaalbaar wonen. Vlabinvest: Betaalbaar wonen in de Vlaamse Rand.
OGGPA Home.
OGGPA is geen zorgvoorziening maar een platform van waaruit overleg wordt georganiseerd. Dit doen we samen met ervaringsdeskundigen en bestaande netwerken en partners vanuit geestelijke gezondheid-zorg en welzijn binnen de provincie Antwerpen. Zo zorgen we samen voor een meer verbonden, efficiënte en kwaliteitsvolle zorg.
Ambitieus plan voor betaalbaar wonen? Daarvoor moet je bij de PVDA zijn PVDA.
Dat is een deel van haar stadsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen. In de inleiding van het stadsprogramma schrijft lijsttrekker Peter Mertens het al: Wij kiezen partij voor een stad die niet palavert over betaalbaar wonen, maar er ook echt een punt van maakt.
Nieuw college gaat voor betaalbaar wonen Leuven Regio HLN.
Leuven De nieuwe ploeg onder leiding van burgemeester Mohamed Ridouani sp.a is van start gegaan. CDV, Groen en sp.a maken van betaalbaar wonen en meer duurzaamheid prioriteiten voor de komende zes jaar. Nieuwkomers zoals David Dessers Groen en Lalynn Wadera sp.a zullen die doelstellingen vanop de eerste rij mee realiseren.

Contacteer ons