Resultaten voor nieuwbouw kust

nieuwbouw kust
IMMO DEVA NIEUWBOUW PROJECTEN KNOKKE-HEIST.
Nieuwbouwresidentie in de typische Normandische stijl gelegen in de Kustlaan vlakbij het Driehoeksplein en de Zeedijk. ALLE APPARTEMENTEN van de RESIDENTIE zijn VERKOCHT. Zonnig nieuwbouwproject gelegen op de Lippenslaan vlakbij de Dumortierlaan en op wandelafstand van de Zeedijk. Appartementen met 2 slpk.
Nieuwbouw appartementen Wenduine Project Development aan de kust.
Zoekt u een bestemming voor uw bouwgrond of pand? Samen met hun ervaren en betrouwbare partners staan zij u graag bij om tot de beste oplossing te komen. Jokkebrok heeft een mooi aanbod aan nieuwbouw projecten aan de Belgische kust.
Wonen aan de kust: ontdek ons vastgoed en immo Huysman Bouw. Checkmark icon. Checkmark icon. Checkmark icon. Checkmark icon. Checkmark icon.
Nieuwbouw aan de kust: wij helpen u. Frisse zeelucht en een eindeloze blik over de golven. Het strand altijd in de buurt en verse vis op je bord. Een huis of appartement kopen aan de kust zorgt naast plezier en rust meteen ook voor een gezondere levensstijl.
Nieuwbouwprojecten.
Residentie Belle Avenue. appartement te koop. Residentie De Waterfront. appartement te koop. Residentie Mer Du Nord. appartement te koop. Coming soon: Vakantiepark Exelshof. vakantiewoning te koop. Immo Sea Coast nv Albert I Laan 98 B-8620 Nieuwpoort Tel: 32058/24.24.84 E-mail: verkoop@sea-coast.be.
Nieuwbouwprojecten aan de kust toplocaties Versluys Bouwgroep.
Meer dan 693 realisaties langs de Belgische kust. Voldoende diversificatie via holdingstructuur risicospreiding. Residentie Victoria Ideaal investeringsproject te Oostende! Gelegen in het grootste bouwproject aan de Oosteroever. Appartement met 1 slaapkamer. Prijs 145.000 euro excl. 633m, terras 244m., Ook een aanrader voor wie een betaalbare 2e verblijf op 50m van zee zoekt! Nieuwbouwproject: Versluys Bouwgroep staat garant voor een zeer hoge standaardafwerking per nieuwbouwproject. Per nieuwbouw project is er een lastenboek waar de volledige afwerkinggraad wordt uitgeschreven tot in de details. Enkele items uit het lastenboek zijn: gevel afwerking van het nieuwbouwproject, isolatie gelegd in het nieuwbouwproject, verwarming in het nieuwbouwproject, ventilatie van het nieuwbouwproject.,
Groep Driemo.
Tevens zijn alle soorten renovaties naast nieuwbouw onze specialiteit. Voor meer informatie over onze verhuringen aan de kust, bezoek Agence Driemo. Meer Over Driemo. Onze huidige projecten. NIEUW PROJECT zeven luxe appartementen aan de Leie NIEUWBOUW IN GENT VEERHUIS Meer info?
Nieuwbouw appartementen te koop, aan zee, kust Euro Immo Nieuwpoort.
Home Home Herverkoop Jaarverhuur Nieuwbouw Vakantieverhuur U verkoopt U verhuurt Syndicus Soon 4 Sale Nieuws Realisaties. Er werden geen resultaten gevonden voor deze zoekopdracht. Albert I laan 234. T Bel ons kantoor. F Fax ons kantoor. Contacteer ons via mail.
Verkoop appartementen kust Vabra.
Res.Mids Azur II, wordt een nieuwe witte parel in de vernieuwde Leopoldlaan te Middelkerke. De residentie bestaat uit 8 verdiepingen met 19 appartementen waarvan.: 1 appartement met 1 slaapkamer. 14 ruime luxe appartementen met 2 slaapkamers. 3 ruime luxe appartementen met 3 slaapkamers.
NIEUWBOUW.
Ontdek de plannen en uitstekende ligging bij ons op kantoor en laat u overtuigen door een waaier aan troeven van residentie Noordzee! Meer infomatie klik hier. Zeer ruime, van Noord naar Zuid doorlopende nieuwbouw appartementen, rechtstreeks op de zeedijk te Heist.
nieuwbouw huizen te koop Westende 8434 immo proxio.
1787926 Nieuwbouw Woning met 3 slaapkamers Bewoonbare oppervlakte: 10157, m. Deze woning situeert zich aan een vlotte invalsweg, op een centrale ligging nabij Nieuwpoort, Middelkerke en Brugge en op een boogscheut van strand en. 7 nieuwbouw huizen te koop in Westende.

Contacteer ons