Op zoek naar te koop kangoeroewoning?

te koop kangoeroewoning
Een kangoeroewoning: samen en toch apart Dewaele.
Een kangoeroewoning kan je creëren door een bestaande woning te renoveren of een nieuwe woning te bouwen die aan de vereisten voldoet. Er wordt een ondergeschikte wooneenheid gebouwd in een bestaande woning. De ondergeschikte wooneenheid vormt één geheel met het hoofdgebouw.
Een kangoeroewoning: samen en toch apart Dewaele.
10 /05/19 Een kangoeroewoning: samen en toch apart. Een kangoeroewoning, ook wel een zorgwoning genoemd, is een woning die uit twee verschillende wooneenheden bestaat. De trend is de voorbije jaren overgewaaid uit Scandinavië. Zoals bij alle woningen zijn er voor en nadelen aan verbonden.
Te Koop MCA-Vastgoed.
TE KOOP in Godsheide bij Hasselt een landelijk gelegen woonhuis, open bebouwing. Thans in gebruik als kangoeroewoning. TE KOOP in Godsheide bij Hasselt een landelijk gelegen woonhuis, open bebouwing. Thans in gebruik als kangoeroewoning met 2 busnummers en 2 voordeuren.
NEON vastgoed immo: te koop.
Daarvoor hebben wij onze ongelooflijk getalenteerde professionals terug bij elkaar geroepen om voor u een nieuwe naam te zoeken en een knaller van een logo.: Here we go again. 03 336 88 88. kopen / huren. schatting / ik zoek. over ons / jobs. De Prolistraat 22, 2930 Brasschaat.
Ons aanbod te koop van villa's-woningen-hoeves' Immo Vercammen.
Charmante woning te koop te Beerzel. Deze fijne woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime living met aanpalend. Charmante woning te koop te Beerzel. Deze fijne woning beschikt op het gelijkvloers over een ruime living met aanpalend een leefkeuken.
Te koop Aendekerk Immo.
Nog niet gevonden wat je zoekt? Laat ons weten waarnaar u op zoek bent en wij helpen u uw ideale woning zo snel mogelijk te vinden. 32 89 303 676. Ma: 09u00 tot 17u00. Di t/m do: 09u00 tot 18u00.
Kangoeroewoning Trovit.
De studio is dus ook geschikt voor mantelzorg en als kangoeroewoning. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van kangoeroewoning. Ontvang de laatste woningen per e-mail. Door te registreren accepteer je onze Algemene voorwaarden en ons Privacy Beleid. Download de applicatie.
Te Koop Nordvest Real Estate.
Huis te koop in Oostakker, ref. 1891390 Immo Proxio.
Wenst u op de hoogte gebracht te worden van zodra er nieuwe huizen te koop in Oostakker zijn, klik dan hier. Bekijk ons huidige aanbod huizen te koop Oostakker of bekijk ook ons overige aanbod te koop in Oostakker. Woning Te koop.
Domestic Makelaars Vosselaar, Kangoeroewoning Instapklare woning ideaal als kangoeroewoning of kantoor aan huis.
Toggle navigation Te koop. 242m 2 woonopp. Vrij op: bij akte na betaling. Instapklare woning ideaal als kangoeroewoning of kantoor aan huis. Deze zeer ruime woning is gelegen in een rustige buurt nabij het centrum van Vosselaar, doch op een boogscheut van de E34.

Contacteer ons