Resultaten voor tweewoonst te koop

tweewoonst te koop
Te koop: Kangoeroewoning in Genk Nieuwe Kuilenweg 90 Vitrine.
Universiteiten / hogescholen. Te koop: Kangoeroewoning in Genk 220.000. Immo Swennen bvba. Fier op onze persoonlijke en correcte aanpak! verplicht minstens 1 veld waarmee de makelaar u kan contacteren is verplicht. Ik heb het privacy beleid van deze website gelezen en ga hiermee akkoord. U moet akkoord gaan met het privacy beleid van deze website. Ruime tweewoonst net buiten het centrum.
Quest makelaar Verkoop en verhuur van huizen appartementen met karakter.
Selecteer een prijsklasse. Home / Te koop. Bel-etage 2500 LIER. Commercieel gelijkvloers ca 80m woonst 155m nabij stadscentrum. Mogelijkheid tot ombouwen van gelijkvloers tot inpandige garage. Via aparte ingang, toegang tot woonst op de eerste verdieping met lichte woon en eetkamer, open keuken met aansluitende ruime berging/wasplaats en zonnig terras.
Panden Te koop Vastgoed 123.
1 2 3 verkocht! Te koop Rangschik lijst op: meest recent Prijs gemeente. 144.500 2 85m 1. Tweeslaapkamerappartement op wandelafstand van centrum Aartselaar. Openbaar vervoer, winkels etc in onmiddellijke omgeving. Indeling: hal, keuken met ruimte voor tafel, leefruimte met veel lichtinval, toilet, grote slaapkamer, kleine slaapkamer met aansluitend terras, bergkast met ketel cv en badkam.
Woon en Bouwburo Te koop.
In het centrum van de gemeente, ligt deze op te knappen dubbel-woonst, bestaande uit 2 appartementen met elk 1 slaapkamer, tuin en mogelijkheid voor het bouwen. Prijs 185.000 EUR. In een deelgemeente van Beveren, Kallo, bieden we u een gerenoveerde rijwoning te koop aan.
Kangoeroewoning Te koop in Wenduine Detail Immo Vinck.
Unieke tweewoonst, gelegen aan de bosrand van Wenduine. Uiterst rustig gelegen, kangoeroewoning met mogelijkheid tot het inrichten van een derde woongelegenheid bv loft Op wandelafstand van winkelcentrum en strand. Indeling: Oprijlaan met 6 parkeerplaatsen en ruime, onderhoudsvriendelijke, zuidgerichte tuin, zeer grote garage voor 6 auto's' en grote carport voor mobilhome.
Te koop habicom.
Op die manier kunnen we helpen zoeken naar een geschikte woonst voor u en weten we welke bezoekmomenten voor u passen. Ik wens de nieuwsbrief te ontvangen. Door dit formulier te verzenden verklaart u zich akkoord met ons privacy statement.
Aanbod panden te koop Hans Immo.
De garagebox is voorzien van een automatische poort. Er is ook een lichtpunt en stekker voo. Garagebox te koop in Deurne. De garagebox is voorzien van een automatische poort. Er is ook een lichtpunt en stekker voorzien en enkele schabben.
Tweewoonst antwerpen Trovit.
Deze vernieuwde woning is momenteel ingericht als tweewoonst of kangoeroewoning en. zimmo 30 dagen geleden. Huis te koop voor 339000 euro met 5 slaapkamers. 2840, Rumst, Provincie Antwerpen. Rumst centrum: Ruime halfopen bebouwing met bijgebouw van 75m eventueel kantoor of tweewoonst met ruime tuin 1.031m, 278m bewoonbaar.
Te koop: Ruime tweewoonst net buiten het centrum Genk 3600 Immo Swennen.
Ruime tweewoonst net buiten het centrum. Vraagprijs: 220 000 Genk Nieuwe Kuilenweg 90. Nieuwe Kuilenweg 90, Genk 3600 Ref. Deze tweewoonst ligt net buiten het centrum van Genk. Het huis bestaat uit twee appartementen, een gelijkvloers appartement en een duplex appartement.
Janssen en Janssen Janssen en Janssen.
Over te nemen. Ik ben op zoek. Google kaart Ik ben op zoek. Vrijstraande woning met 5 slaapkamers, rustig gelegen, op 479 m. Ruim appartement van 140 m op de 1ste verdieping met 2 slaapkamers en garagebox. Gesloten garagebox nabij centrum Deurne.

Contacteer ons