Meer resultaten voor wonen aan zee

wonen aan zee
Verjonging ingezet aan Belgische Kust Hoprom.
En dat is niet de enige ontdekking. Wonen aan de Kust is populairder dan ooit. Terwijl vroeger vooral gepensioneerden investeerden in een tweede verblijf aan zee, merken we dat de Kust vandaag ook veel jongere investeerders aantrekt. Zes op de tien kopers van vastgoed aan zee blijken jonger dan zestig jaar.
lenen berekenen
De troeven van nieuwbouw aan zee.
We bouwen projectwoningen, appartementen en woningen op maat, en streven een maximale ontzorging van onze klanten na. Dat is ook het geval voor onze nieuwbouwprojecten aan zee. Daar bouwen we gezinswoningen en appartementen op zon 15, tot 2 kilometer van het strand. In Bredene realiseert Bostoen onder meer het woonproject Duinenzicht. De nadruk ligt er op energievriendelijkheid en wooncomfort, legt Commercieel directeur Chris Verhellen uit. De comfortabele nieuwbouwwoningen bevinden zich in een groene omgeving, op wandelafstand van de kust. Dat geldt eveneens voor onze appartementen in de residenties Parelduiker en Zilvermeeuw. Ook in Oostende bouwt Bostoen duurzame woningen Prins Rose en flats residenties Windroos en Zandroos. Alle projecten beschikken over een kijkwoning of appartement. De kust is een ideale vakantie en woonregio, zegt Joery Michiels. De unieke locatie is een mooi voorbeeld van kernversterkend wonen: mensen wonen dicht bij elkaar en dagdagelijkse voorzieningen zijn op wandelafstand bereikbaar.
luchthavenvervoer deinze
Sociale huisvesting IJzer en Zee Stad Diksmuide.
Opvang voor asielzoekers. Wonen voor senioren. Info voor werkgevers. Zorg en gezondheid. Huis van het Kind. Onderwijs en vorming. UiT in Diksmuide. Kopen en verhuren. Sociale huisvesting IJzer en Zee. Sociale huisvesting IJzer en Zee. Woonmaatschappij IJzer Zee is een sociale huisvestingsmaatschappij. Sociale huisvesting is bedoeld voor alleenstaanden of gezinnen met een bescheiden inkomen. Het werkingsgebied van IJzer Zee valt grotendeels samen met de arrondissementen Diksmuide en Veurne. Om een sociale woning te huren moet je voldoen aan bepaalde voorwaarden.
appartement aan zee
Alles wat u moet weten voor u naar de kust verhuist Nieuws HLN.
Het aantal Belgen dat informeerde naar een tweede verblijf aan de kust is de voorbije maanden met maar liefst 20 procent gestegen. De prijzen voor een huis of flat variëren sterk, afhankelijk van de gemeente én de buurt waar je koopt. En de meerprijs voor zicht op zee kan tot 47 procent oplopen.
wkk
Koopwoningen Bergen aan Zee Huizen te koop in Bergen aan Zee funda.
Jacob Kalffweg 16 1865 AR Bergen aan Zee. Witteweg 4 1865 BA Bergen aan Zee. 158 m / 675 m. Rood Makelaardij o.g./Hypotheken/Verzekeringen. Jacob Kalffweg 14 1865 AR Bergen aan Zee. Dal van Haasbroek 2 1865 BH Bergen aan Zee.
Wonen aan de Belgische kust Bostoen. Bostoen logo. slice3. Cross icon. Nature icon.
Wonen aan zee: jouw huis of appartement aan de kust kopen. Wonen aan zee, het is een droom voor velen. Maar bij Bostoen wordt ze eindelijk werkelijkheid: het kopen van je eigen stekje aan de Belgische kust. Of je nu op zoek bent naar een woning, appartement, tweede verblijf of investering, een plekje aan onze kust is altijd een goeie keuze.
Wonen zee noord holland Trovit.
Royaal wonen op een fantastische locatie aan de rand van het centrum van Heemskerk, nabij bossen, strand, zee en duinen, met. Jaap.nl 30 dagen geleden. Karos, 23 1625 HM Hoorn. 1625 HM, Hoorn, Noord-Holland. De grote hoeveelheid daglicht toetreding en de zee aan ruimte maken het uiterst fijn wonen!
Waarom ik hier altijd wil blijven wonen: de voordelen van aan zee wonen.
Ik kan me echt niet voorstellen dat ik niet aan zee zou wonen. Het is niet dat ik elke dag even naar het strand ga, maar weten dat het kan, de nabijheid van de zee voelen is voor mij al heel wat waard.
De mooiste villa's' en appartementen te koop in België.
Het prachtige nieuwbouwproject The One in de duinen van Blankenberge geeft wonen aan zee een nieuwe dimensie. Het wordt er genieten van alle voordelen van een appartement aan zee met tal van extras. The One wordt getypeerd door haar exclusieve ligging, bijzonder grote raampartijen en het gebruik van enkel duurzame en kwalitatieve materialen.
Waarom is het zo goed wonen aan zee! DE BLIEDEMAKER.
22 reacties op Waarom is het zo goed wonen aan zee! Godfried Onraedt zegt.: 3 augustus 2015 om 0939.: Tineke Seys heeft gelijk. Het IS een apart gevoel om aan zee te wonen. Maar een toeristische trekpleister als De Panne moet ook leefbaar blijven voor de inwoners.

Contacteer ons