Resultaten voor wonen aan zee

wonen aan zee
Zicht op zee Immo 2dehands.be.
Penthouse duplex aan zee! Penthouse in Mariakerke aan zee, villastijl 9 meter breed, inkom met toilet/lavabo, living keuken eetplaats in één, slaapkamer, groot buiten. 28 maart 2019 1131: Oostende. Appartement met zicht op zee! Met zicht op zee en het strand, laat uw verbeelding spreken.
Instapklare gezinswoningen aan zee OSea.
Een zalig leven aan zee voor het hele gezin. Wonen aan zee: lange strandwandelingen, gezellige terrasjes, frisse zeelucht, Dat is het gezinsleven waar u al lang naar verlangt? Dan zijn de instapklare gezinswoningen van OSea de oplossing. Dit trendy nieuwbouwproject is helemaal ontworpen op de maat van jonge gezinnen.
Wonen aan zee: De kust is de enige plek in België waar je iets ziet dat geen einde heeft Reizen Knack Weekend.
Wonen aan zee: De kust is de enige plek in België waar je iets ziet dat geen einde heeft. Culinair genieten aan zee: 9 lekkere adressen in Oostende. Wie geluk heeft Majutte te vinden, laat het nooit meer uit zijn hart.
5 redenen om aan de Belgische kust te gaan wonen.
Wie dacht dat kustgemeenten alleen op zon, zee en strand overleven, heeft het mis. Investeren is ook aan de kust een must, en dan niet alleen in appartementsblokken met zicht op zee. Er staan voor de komende jaren immers enkele indrukwekkende projecten op stapel, zoals een nieuw casino, uitgebreide sportparken, bedrijfssites, betaalbare woonprojecten, De kust is dus het hele jaar door een bruisende en aangename plek om te wonen en werken.
Wonen aan zee 2HB.
2de verblijf specialisten. Wonen aan zee. Enkele jaren geleden woonde en studeerde Jozefien Uittenhove nog in Leuven en Antwerpen, maar toen ze een job aangeboden kreeg in het cultuurcentrum van Oostende, besloot ze terug te keren naar haar geboortegrond. Tijdens haar studies in Antwerpen moest ze vijf maanden stage lopen.
Wonen aan zee, Parc Zonnehove Inde.
Wonen aan zee in de manteling Parc Zonnehove. Op dit werk is een Creative Commons Licentie van toepassing. Arnoud Lievense's' video van de direkte omgeving. 30 x 40 cm, gebrandschilderd glas-in-lood, p.c.van der klis. De zee, de zee klotst voort.
Wonen aan zee op historisch landgoed Sancta Maria Stedebouw Architectuur. rescape def logo.
Proces Stedenbouw Gebouwtypen Materialen Bouwmethode Componenten Gebouwkwaliteiten. 3 juli 2014 Nieuws Wonen aan zee op historisch landgoed Sancta Maria. Op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout ligt Sancta Maria, een landgoed wat van 1927 tot 2006 fungeerde als zorginstelling. Nu wordt het circa 45 hectare tellende landgoed door Bouwfonds Ontwikkeling en VORM ontwikkeld tot uniek woongebied.
SILVERBEACH SILVERSAND APPARTEMENT TE HUUR AAN ZEE.
Bekijk ook onze last-minute aanbiedingen voor uw vakantie aan zee. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor allerhande tips en interessante links om uw vakantie. optimaal te kunnen voorbereiden. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen. zorgeloos wonen aan zee!
Wonen aan de kust: ontdek ons vastgoed en immo Huysman Bouw. Checkmark icon. Checkmark icon. Checkmark icon. Checkmark icon. Checkmark icon.
Het strand altijd in de buurt en verse vis op je bord. Een huis of appartement kopen aan de kust zorgt naast plezier en rust meteen ook voor een gezondere levensstijl. Het is immers zalig vertoeven aan de zee, dus waarom zou ook jij er niet willen wonen? Soms twijfelen mensen om vastgoed aan de kust te kopen.
Verjonging ingezet aan Belgische Kust Hoprom.
En dat is niet de enige ontdekking. Wonen aan de Kust is populairder dan ooit. Terwijl vroeger vooral gepensioneerden investeerden in een tweede verblijf aan zee, merken we dat de Kust vandaag ook veel jongere investeerders aantrekt. Zes op de tien kopers van vastgoed aan zee blijken jonger dan zestig jaar.

Contacteer ons