Resultaten voor wonen aan zee

wonen aan zee
Verhuizen naar de kust Belgische Kust Zin om te verhuizen naar de kust?
En ja, dat zal af en toe wel irritatie opwekken. Maar stel je eens voor dat je op een hete zomerdag wakker wordt, je birkenstocks aantrekt en direct in de zee kan springen? De universiteit van Exeter voerde een ruime tijd geleden een onderzoek uit met betrekking tot het gezondheidseffect van aan de kust te wonen.
Waarom is het zo goed wonen aan zee! DE BLIEDEMAKER.
22 reacties op Waarom is het zo goed wonen aan zee! Godfried Onraedt zegt.: 3 augustus 2015 om 0939.: Tineke Seys heeft gelijk. Het IS een apart gevoel om aan zee te wonen. Maar een toeristische trekpleister als De Panne moet ook leefbaar blijven voor de inwoners.
Verjonging ingezet aan Belgische Kust Hoprom.
En dat is niet de enige ontdekking. Wonen aan de Kust is populairder dan ooit. Terwijl vroeger vooral gepensioneerden investeerden in een tweede verblijf aan zee, merken we dat de Kust vandaag ook veel jongere investeerders aantrekt. Zes op de tien kopers van vastgoed aan zee blijken jonger dan zestig jaar.
Wonen aan zee op historisch landgoed Sancta Maria Stedebouw Architectuur. rescape def logo.
Proces Stedenbouw Gebouwtypen Materialen Bouwmethode Componenten Gebouwkwaliteiten. 3 juli 2014 Nieuws Wonen aan zee op historisch landgoed Sancta Maria. Op de grens van Noordwijk en Noordwijkerhout ligt Sancta Maria, een landgoed wat van 1927 tot 2006 fungeerde als zorginstelling. Nu wordt het circa 45 hectare tellende landgoed door Bouwfonds Ontwikkeling en VORM ontwikkeld tot uniek woongebied.
Wijk aan Zee Wikipedia.
Toen in 1944 landingen van de geallieerden op handen leken, werden ook Velsen en delen van Beverwijk geëvacueerd. De bewoners van Wijk aan Zee moesten nog verder van hun dorp wonen, meestal in Haarlem of Amsterdam. Na de bevrijding keerden zij vanaf 8 juni 1945 terug naar hun leegstaande huizen.
Alles wat u moet weten voor u naar de kust verhuist Nieuws HLN.
Het aantal Belgen dat informeerde naar een tweede verblijf aan de kust is de voorbije maanden met maar liefst 20 procent gestegen. De prijzen voor een huis of flat variëren sterk, afhankelijk van de gemeente én de buurt waar je koopt. En de meerprijs voor zicht op zee kan tot 47 procent oplopen.
Wonen op De Zuid Scheveningen.
Neem contact op met de makelaars: Frisia Makelaars 070-3420101, Nelisse Makelaarsgroep 070-3501400 of vul het interesseformulier in. Wonen aan de zonnige zijde van Den Haag. Op het voormalige Norfolkterrein rond de Derde Haven van Scheveningen realiseert De Zuid C.V. een nieuwe wijk: De Zuid. Op een unieke locatie. Pal achter de duinen van het stille Zuiderstrand. Vlakbij de levendige kades en leuke restaurantjes rond de haven. Op De Zuid woon je straks letterlijk aan de zonnige zijde van Den Haag, aan de gezellige haven en het prachtige zuiderstrand. Op de Zuid worden ca. 400 koopwoningen gerealiseerd. Kenmerkend zijn de drie verschillende woonsferen. Voor rustzoekers en natuurliefhebbers zijn er appartementen met uitzicht over de duinen, het strand en de zee.
Wonen aan de Belgische kust Bostoen. Bostoen logo. slice3. Cross icon. Nature icon.
Wonen aan zee: jouw huis of appartement aan de kust kopen. Wonen aan zee, het is een droom voor velen. Maar bij Bostoen wordt ze eindelijk werkelijkheid: het kopen van je eigen stekje aan de Belgische kust. Of je nu op zoek bent naar een woning, appartement, tweede verblijf of investering, een plekje aan onze kust is altijd een goeie keuze.
5 droomwoningen aan de kust Zimmo.
Boerderij aan zee. En net zoals dat vleugje Ardennen, is ook het brengen van dat echte platteland naar de kust prachtig! Zo kan je in Zuienkerke in een traditionele boerderij wonen. Binnenin is die échte boerderijstijl gecombineerd met een trendy design.
Waarom ik hier altijd wil blijven wonen: de voordelen van aan zee wonen.
Ik kan me echt niet voorstellen dat ik niet aan zee zou wonen. Het is niet dat ik elke dag even naar het strand ga, maar weten dat het kan, de nabijheid van de zee voelen is voor mij al heel wat waard.

Contacteer ons