Meer resultaten voor appartement te koop leuven

appartement te koop leuven
appartement te koop - Klaar om te verkopen?
Wat is uw huis waard? Klaar om te verkopen? Toe aan een andere woning? De woning waar u altijd van heeft gedroomd? Of gewoon nieuwsgierig? Onze 50 jaar lange ervaring, resultaten, professionele aanpak en bekendheid zorgen ervoor dat uw woning wordt verkocht tegen de beste prijs.
Te koop appartement in Leuven Trovit.
Appartement te koop in Leuven Studio Niet gekend. 3000, Leuven, Provincie Vlaams-Brabant. Op zoek naar een studio in de bruisende stad Leuven en dit met een groot terras zodat de hersens van uw studerende zoon of dochter genoeg. Rapporteren Bekijk huis. meer informatie
appartement te koop spanje
Appartementen te koop in 3000 Leuven Immovlan.be.
Te koop / Openbare verkoop / Eigendom op lijfrente.: Loft te koop. Bouwgrond te koop. Appartement te koop. Garage te koop. Huis te koop. Villa te koop. Te huur / In medehuur.: Appartement te huur. Handelspand te huur. Garage te huur.
kot leuven
Immo Anthonis woningen, appartementen, opbrengstpanden en ander vastgoed in Leuven Te koop.
LAATSTE FLAT KOOP; vlakbij het station! Gerenoveerd appartement met garage en terras. NIEUWBOUW-APPARTEMENTEN 2 SLPK; nabij station! Engels Plein 29. Ruim appartement met 3 slaapkamers en terras. Knusse studio in een rustige buurt! info op kantoor. Gelijkvloerse n-slpk-appartement met ev. garage en staanplaats. info op kantoor. Gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers en garage. info op kantoor. Recent appartement met 2 slpk, terras n staanplaats. info op kantoor. Handel en kantoor. Vital Decosterstraat 83. Centraal gelegen handelspand met appartement. Woning met riant magazijn en toonzaal. Welgelegen bouwgrond voor open bebouwing. Garagebox in residentie Bloemfontein. info op kantoor. Immo Anthonis, Bondgenotenlaan 115, 3000 Leuven // Tel 32 16 23 44 16 // info@immoanthonis.be.
immo web
Appartementen te koop in Leuven Dewaele.
Niet wat je zocht? Appartement te koop Leuven. Huis te koop Leuven. Grond te koop Leuven. Garage te koop Leuven. Nieuwbouw te koop Leuven. Appartement te huur Leuven. Huis te huur Leuven. Garage te huur Leuven. Nieuwbouw te huur Leuven.
leningen
Dyls Sky One.
STATUS TE KOOP. Het prestigieuze nieuwbouwproject SKY one verwelkomt u in een oase van luxe en rust, met 36 hoogwaardige urban villa appartementen aan de vernieuwde Vaartkom in Leuven. Lichtrijk appartement met 2 slaapkamer en zonnig terras met zicht op Leuven, gelegen op de tweede verdieping.
huis te koop kapelle op den bos
Appartement Te koop in Leuven BVM Vastgoed BVBA.
Prachtig afgewerkt appartement in kleinschalig luxe project te centrum Leuven. In de Mechelsestraat op enkele minuten stappen van het centrum van Leuven werd een herenhuis volledig gerenoveerd tot 4 appartementen. Het appartement gelegen op de eerste verdieping beschikt over een zeer ruim zuidgeoriënteerd terras 30m2, aansluitend op dit terras de eetkamer met open volledig geïnstalleerde keuken23m2 en berging 32m2.
Appartementen te koop in Leuven deelgemeenten Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock.
Appartement 1 slaapkamer te koop in Leuven. Appartement 2 slaapkamers te koop in Leuven. Appartement 3 slaapkamers te koop in Leuven. Appartement 4 slaapkamers te koop in Leuven. Appartement 5 slaapkamers te koop in Leuven. Alle appartementen te koop in Leuven.
Appartement te koop Leuven Koopjeskrant.be.
Appartement te koop Leuven 1 zoekertjes. Toon op kaart. Leuven, appartement, losstaand / open. appartement, losstaand / open, 2 slaapkamers, verwarming met mazout, EPC 72 kWh/m 2. ik bied aan/ik zoek. immo te huur/te koop. te koop type. appartement type appartement.
Immo, villa's' en appartementen in Leuven te koop.
Immo in Leuven te koop. Hieronder vindt u een overzicht van alle luxe immo: villa's, historische gebouwen, appartementen, lofts en penthouses die momenteel te koop staan in Leuven. I n het linkermenu vindt u filters om uw keuze verder te verfijnen of te verruimen door een kleinere/grotere regio te selecteren.
appartement te koop in Leuven 3000 immo proxio.
U wenst te wonen in centrum Leuven zonder in te boeten aan ruimte en luxe? Dan stellen we u graag dit ruim en piekfijn appartement voor waar u het gev. 3 Appartementen te koop in Leuven, Oude Markt 43 3 appartementen te koop in Leuven.

Contacteer ons