Meer resultaten voor appartement te koop aan zee

appartement te koop aan zee
Te Koop CNC IMMOBILIËN.
Eigentijds aangenaam appartement met zeer mooi zicht te Zeebrugge. Indeling: ruime en lichtrijke woonkamer, terrasje vooraan met zicht over de jachthaven, volledig ingerichte open keuken, berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast, apart gastentoilet, ruime slaapkamer met hieraan palend een dressing en ee. Ruim woon-appartement in een recente residentie gelegen op de Lippenslaan, tussen de vele winkels die Knokke rijk is en. Ruim woon-appartement in een recente residentie gelegen op de Lippenslaan, tussen de vele winkels die Knokke rijk is en op wandelafstand van de zee.
Immo Eecke vastgoed te huur te koop in Nieuwpoort.
Tip: beleef meer en combineer je verblijf met een van onze piekfijne arrangementen! Vind mijn vakantiewoning. Kopen of huren. Op zoek naar je eigen stek aan zee? Te huur of te koop? Als vaste bewoning of misschien als tweede verblijf?
Immo Oostduinkerke Koksijde, vastgoed te koop aan de kust Immo Angelo Oostduinkerke.
Immo Angelo is onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV. Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr. 505559 BTW: BE0823110326. Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 Brussel. KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. Handelspand De Panne. Te koop Nieuwpoort. Duplex De Panne. Studio De Panne. Project De Panne. Appartement De Panne.
Home Agence Du Coq.
appartement 3 ch. appartement 4 ch. villa 3 ch.à c. villa 4 ch. villa 5 ch. villa 6 ch.à c. villa 7 ch.à c. Vente Location Location de vacances. Coup de Coeur. Pour nos clients, nous avons sélectionné quelques maisons de notre offre et de surbrillance.
Vastgoed te koop kust Appartement, Studio, vakantiewoning, Immo l'Atelier' Westende Nieuwpoort.
Contact Diensten Syndicus. Vastgoed te koop. Er werden geen resultaten gevonden. De vastgoedmakelaars van Immo L'Atelier' staan voor u klaar. om op zoek te gaan naar het ideale eigendom. Meld ons je zoekwensen en wij zoeken met je mee! Registreer nu mijn zoekwensen. Volg ons ook op. Openingsuren: 9-12.30 en 14.00-17.30 Gesloten op woensdag, zondag en feestdagen. Dienstweg Havengeul 22. Openingsuren: 10-12 Gesloten op woensdag, zondag en feestdagen. Heeft u verdere vragen met betrekking tot een pand, wenst u een bezoek te regelen of wenst u uw pand te verkopen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Immo L'Atelier' is onderworpen aan de deontologische code van het BIV.
Azull Appartementen en villas te koop in Spanje.
Ruime geschakelde woning te koop. Gelegen nabij de zee, verschillende restaurants en bars. 3 slaapkamers, 2 badkamers, toilet, 2 verdiepingen, open keuken, bijkeuken, 2 parkings., Calvia, Mallorca, Spanje. Luxe appartement op wandelafstand. Luxe appartement te koop. Gelegen op wandelafstand van de zee en golfterrein.
Apartments and villas for sale on the Belgian coast Koksijde, St-Idesbald and Oostduinkerke Immo Europe.
Home Te Koop. Te koop te Koksijde, St-Idesbald en Oostduinkerke: appartement, studio, vakantiewoning of villa. Als ervaren makelaar met een stevige reputatie in Koksijde, St. Idesbald en Oostduinkerke, kan u bij Immo Europe een waaier aan kwalitatieve studios, villa's' of appartementen te koop aan de kust vinden.
Appartement aan zee kopen: hierop moet je letten! Oximo.
De dure, vaak wat oudere appartementen blijven soms langer te koop staan en dit drukt natuurlijk op de gemiddelde verkoopprijs. Vandaar dat de vastgoedprijzen aan de kust stagneren. Voor de juiste appartementen is er echter nog steeds veel vraag. En zelfs als de prijzen van de appartement drastisch zouden dalen, blijven de gronden er hun waarde behouden. De lening betaalt zichzelf af. Wil je bovendien je appartement verhuren aan andere zonnekloppers en toeristen, dan betaalt je lening zichzelf vaak terug. Hotels zijn aan onze Belgische kust, zeker in het hoogseizoen, vaak peperduur waardoor heel wat mensen een appartement als het perfecte alternatief zien. Hoe een appartement kiezen? Hoewel er een heleboel demografische factoren zijn waar je rekening mee kan houden, blijft het bepalen van de kustgemeente waar je gaat investeren in een appartement, toch eerder een gevoelsmatige kwestie. Waarschijnlijk ga je er zelf toch ook heel wat tijd doorbrengen. Volgende zaken spelen vaak mee.: Vaak ging je als kind al mee naar de zee, zo kan je al een bepaald voorkeur hebben voor de gemeente die je kent.
Immo Knokke-Heist: Appartementen Te Koop met Zeezicht.
Serweytens De Merckxstraat GA-B2. Zeer goed gelegen en onderhouden appartement gelegen aan de mooiste boulevard van Hei. Gezellig gerenoveerd appartement met 1 slaapkamer gelegen in een residentie dichtbi. Gezellig en klaar appartement met 1 slaapkamer gelegen op een 5e verdieping.
Immo Koksijde Oostduinkerke Villa of appartement te koop in Koksijde of Oostduinkerke.
Residentie Elisa Recent gelijkvloers appartement met zijdelings zeezicht Koksijde-bad. Zonnige serviceflat in seniorie Diga Verdi te Sint-Idesbald. Koninklijke Baan 359. Residentie Sea Horse Ruim gelijkvloers appartement 1 slaapkamer vlak aan zee Koksijde-bad. Prins Albertplein 5. Garages te koop onder de zeedijk Koksijde-bad nog slechts 2 beschikbaar!

Contacteer ons