Op zoek naar nieuwbouw appartementen te koop?

nieuwbouw appartementen te koop
Nieuwbouw appartementen te huur en te koop in Nieuwpoort. Portus Nieuwpoort.
Mooi en zongerichte appartementen hoek en midden gelegen in een pas afgewerkte nieuwbouwresidentie op een toplocatie te Nieuwpoort. Vlakbij winkels, openbaar vervoer en op 100 meter van de zeedijk van Nieuwpoort. Mogelijkheid tot aankoop van een privatieve berging gelegen in de kelderverdieping. Zijn inbegrepen in de verkoopprijs: garagetaks, aansluitingskosten, EPB en postinterventiedossier. Het appartement werd ook reeds volledig geschilderd. Bekijk dit project. Verkaveling Ghoran 1 Oostduinkerke. Verkaveling bestaande uit 2 loten op unieke ligging te Oostduinkerke. Percelen bestemd voor eengezinswoningen in open bebouwing. Vrij beroep tevens mogelijk. Bouwhoogte 2 bouwlagen met dak. Vrije keuze materialen en dak mits deze in harmonie zijn met de omgeving. Contacteer ons voor meer info. Bekijk dit project. Verkaveling Ghoran 2 Oostduinkerke. Verkaveling bestaande uit 2 loten op unieke ligging te Oostduinkerke. Percelen bestemd voor eengezinswoningen in open bebouwing. Vrij beroep tevens mogelijk. Bouwhoogte 2 bouwlagen met dak. Vrije keuze materialen en dak mits deze in harmonie zijn met de omgeving. Contacteer ons voor meer info. Bekijk dit project. Bewaar uw zoekopdracht. Albert I laan 99, 8620 Nieuwpoort. 058/62 50 50. Erkend Vastgoedmakelaar in Nieuwpoort. 507.808 / 509.657. Immo te koop in Nieuwpoort. Immo te huur in Nieuwpoort. Nieuwbouw aan de kust.
beste bank voor hypothecaire lening
Immo La Terrasse Verkoop van nieuwbouw appartementen, studio's, villa's' en woningen in Koksijde, Oostduinkerke en Sint-Idesbald.
Land van toekenning is Belgiƫ. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 Brussel KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. facebook twitter linkedin google pinterest instagram. Te huur Koksijde. Te koop Oostduinkerke. Garage Te huur.
nieuwbouw appartementen te koop
LTC Vastgoedadvies nieuwbouw.
Bel ons nu op 016/82 59 56 Mail ons op info@ltcvastgoedadvies.be. te koop te huur nieuwbouw. verkopen verhuren investeren Real Estate Coaching. te koop te huur. Kies op kaart. Minimum aantal slaapkamers.: hou mij op de hoogte. 15 resultaten gevonden. Opp van 67 m tot 99 m. Op enkele minuten wandelafstand van het centrum van Sint-Joris Winge worden deze 2 luxe-appartementen en 2 ruime handelsruimten in een modern bouwblok gebouwd. Er is een ondergrondse parkeerkelder voorzien waar elke entiteit een staanplaats kan krijgen. Ook in de achtertuin wordt er mogelijkheid geboden om te parkeren. De appartementen zijn voorzien van 3 of 2 slaapkamers, badkamer en ruime leefruimte en volledig ingerichte keuken.
onafhankelijke schatter woning
Nieuwbouwproject te koop in de provincie van Antwerpen Immovlan.be.
Zoersel 2980 15. Zwijndrecht 2070 0. Te koop / Openbare verkoop / Eigendom op lijfrente.: Loft te koop. Bouwgrond te koop. Appartement te koop. Garage te koop. Huis te koop. Villa te koop. Te huur / In medehuur.: Appartement te huur.
nieuwbouw appartementen te koop
Nieuwbouwprojecten te koop in Antwerpen 2000 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. c
Garage te koop in Antwerpen. Grond te koop in Antwerpen. Bedrijfsvastgoed te koop in Antwerpen. Kot/kamer te koop in Antwerpen. Kijk anders ook eens bij de te huur sectie.: Immo te huur in Antwerpen. Appartement te huur in Antwerpen. Huis te huur in Antwerpen.
funda
Error Title.
funda
Nieuwbouw appartementen en projecten te koop Pajota.
De appartementen zijn elk voorzien van een ergonomische en gebruiksvriendelijke keuken en badkamer, voldoende berging, automatisch uit te schakelen stopcontacten en kookplaten, oproepen alarmsysteem, branddetectiesysteem, videofoon, moderne domotica met internetvoorzieningen en videofoon. Heel het gebouw is tevens rolstoeltoegankelijk en voorzien van diverse liften.
funda
Nieuwbouw appartementen te koop Torrevieja 2dehands.be.
Nieuwbouw appartementen te koop Torrevieja. Nieuwbouw complex met 32 moderne stijl appartementen verdeelt over begane grond appartementen met een tuin en boven appartementen met een groot dakterras. De begane grond appartementen hebben 2 slaapkamers en een tuin voorzien van bomen, bbq gedeelte en een douche.
appartement te huur
Nieuwbouw Appartement te koop in Zoersel Immo De Laet.
4 energiezuinige E peil 20 luxe nieuwbouw appartementen met tuin en /of terras en garage. Zeer gunstig gelegen in stijlvol gebouw met lift. Garageboxen achter het gebouw. Tuinen en terrassen met zuidwest oriƫntatie. Overal vloerverwarming met warmtepomp en zonnepanelen. Inspraak in de afwerking mogelijk. De koper betaalt de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing! Oplevering voorzien september 2017. APPARTEMENT 04 OP DE 2DE VERDIEPING. Energiezuinig nieuwbouw dakappartement E peil 20 met 3 slaapkamers en zuidwest terras 18m. Bewoonbare oppervlakte 149m. Individuele vloerverwarming met warmtepomp. Zonnepanelen voor individueel elektriciteitsverbruik. De koper betaalt 5 jaar lang geen onroerende voorheffing! Garagebox achter het gebouw bij aan te kopen.
nieuwbouw huizen te koop
Nieuwbouw appartementen te koop in Gent.
Nieuwbouw appartementen te koop in Gent. Jef Van Cauwenberghe 09 225 25 24 Erkend vastgoedmakelaar vennoot BIV 505 931. Jef Van Cauwenberghe 09 225 25 24. Nieuwbouw appartementen te koop in Gent. NOCTURNE: Van harte welkom op woensdag 30 mei van 18 tot 21u, mits het maken van een afspraak.
funda

Contacteer ons