Op zoek naar appartement te koop oostende nieuwbouw?

appartement te koop oostende nieuwbouw
Appartementen te koop in Oostende 8400 Immovlan.be.
Plaats een zoekertje. Immovlan code 8 karakters van de code. Huizen te koop. Appartementen te koop. Landen te koop. Bedrijfsvastgoeden te koop. Garages te koop. Huizen te huur. Appartementen te huur. Landen te huur. Bedrijfsvastgoeden te huur. Garages te huur.
Nieuwbouw appartementen te koop Oostende.
Klik voor meer info. Oostende 179 000. Appartement Te koop. appartement 2 slaapkamers in centrum Oostende. 2 90 m Ref. Klik voor meer info. Oostende, Elisabethlaan 293 240 000. Loods Te koop. Loods 160m met te renoveren woonst of afbraakpand voor nieuwbouw.
5.000 nieuwe appartementen in Oostende De Tijd.
5.000 nieuwe appartementen in Oostende. 08 mei 2018 0100.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. De nieuwbouw is vooral bestemd voor permanente bewoning. Met onze nieuwsbrieven in een oogopslag mee. Wees onmiddellijk op de hoogte van de jongste nieuwsfeiten met onze vernieuwde nieuwsbrieven. Beheer uw nieuwsbrieven. Uw portefeuille nu nog slimmer. Met de nieuwe features van de portefeuilletool volgt u uw beleggingen nog beter op. Raadpleeg uw portefeuille. Lees De Tijd op uw smartphone of tablet. Download onze gratis app. Apple App Store. Google Play Store. Jobs bij Mediafin. Facebook Twitter RSS Linkedin. Uw limiet van 5 gratis artikels is bereikt. Kies een formule en lees meteen verder. Elke dag de krant in uw bus. weekend Netto en Sabato. de krant op tablet, smartphone of pc. toegang op tijd.be. de weekendkrant, Netto en Sabato in uw bus. de krant op tablet, smartphone of pc. toegang op tijd.be. de krant op tablet, smartphone of pc. toegang op tijd.be. Voor het eerst abonnee? Bekijk het ontdekkingsaanbod. Aanbod voor startende bedrijven. U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen van de aankoop af te zien.
Te koop Residentie Vastgoed.
Te koop Met Optie. Hou me op de hoogte. powered by Skarabee. Marktstraat 20 8460 Oudenburg. Langestraat 62 8620 Nieuwpoort. Kerkstraat 48 8430 Middelkerke. 059 / 250 590 059 / 250 591. RPR Gent Afd. Oostende BE 0450 755 634.
Appartement te koop in Oostende met referentie 19801071866.
Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op zodat we kunnen kijken hoe we u kunnen verder helpen met uw zoektocht naar vastgoed aan zee. Bekijk hier het volledige aanbod van makelaar Dewaele Oostende op deze website. Appartement te koop in Oostende met referentie 19801071866.
Residentie Zuudmarct. Unieke nieuwbouw appartementen op zonnige locatie aan het Wapenplein, op slechts 150m van de zeedijk Immo De Beus.
Alle appartementen worden afgewerkt volgens de nieuwste trends met de nadruk op kwaliteit om er royaal te wonen. Diverse type appartementen beschikbaar met oppervlaktes van 60m 75m2 95m2 120m2 tot zelfs 240m! De appartementen beantwoorden aan de strengste thermische en akoestische isolatiewaarden. Vraag het lastenboek en ontdek de mooie afwerkingsgraad. Wees er snel bij en geniet van de opstart-prijzen. Inlichtingen op kantoor tel 059 510 300. Bekijk op kaart. Wapenplein op 150m van zee centrum Oostende. Prachtige nieuwbouw appartementen. 1856 grondplan v1_1.jpg. 1856 grondplan v2_2.jpg. 1856 grondplan v3_2.jpg. 1856 grondplan v4_1.jpg. 1856 grondplan v5_1.jpg. 1856 grondplan v6_1.jpg. Naam van het gebouw. Dagvaarding en herstelvordering. 4e verdieping B-04.01. Ruim zuidgericht nieuwbouw appartement met terras 123m2 3 SLPK.
Residentie Elisabeth Chateau Residenties.
Louisastraat 16, 8400 Oostende, België. Investeren in vastgoed aan de kust met zicht op zee! Wenst u een appartement te kopen in een bruisende kuststad? Crystal Residence Dit vastgoedproject van Chateau Residenties met zijn stralende silhouet vormt een dynamische baken voor Oostende.
Agence Eeckhout Vind hier uw huis, appartement te huur of te koop in Oostende.
Dit zeer ruime en recente 3 slaapkamer appartement is gelegen in een rustige straat vlakbij het strand, winkels en openbaar vervoer.Indeling: 2de ver. Al 20 jaar staat Agence Eeckhout in als een betrouwbare sleutelfiguur voor al uw vastgoed en immo in de regio Oostende en de kuststreek. Vind ons leuk op facebook. Druk even op onderstaande Vind ik leuk knop en volg ons op Facebook. Zo blijf je op de hoogte van interessante panden, vastgoednieuws en acties. Vastgoed te koop.
Immo Lippens: Nieuwbouw projecten Spanje.
nieuwbouw Te koop Spanje. Zoekt u nieuwbouw projecten aan de Costa BlancaOntdek ons uitgebreid en dagelijks geüpdate aanbod projecten. Huis Te koop Villa woning Torrevieja. Huis Te koop Villa woning Torrevieja. Arenales Del Sol. Appartement Te koop Apartment gelijksvloers Arenales Del Sol.
oosteroever groep versluys vastgoed zee appartementen kust bouwproject Oostende te koop.
Door verder te surfen op de website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer weten OK. Direct line 32 059 51 11 15 site by Plug. VISIT OUR MODEL APARTMENT. Ontdek onze verfijnde standaardafwerking Graag nodigen wij u met veel enthousiasme uit in één van onze kijkappartementen aan zee. Dit steeds vrijblijvend en bij voorkeur na afspraak. 0032 59 708986 7d/7d telefonisch bereikbaar. Tijdens dit bezoek kan u onze verfijnde standaard-afwerking ontdekken alsook uw persoonlijke interieur accenten bespreken met onze specialisten. Indien gewenst stellen wij u vrijblijvend ons volledig projectaanbod voor bij een verkennend gesprek. De site wordt uitgebouwd tot een zelfvoorzienende wijk. Het merendeel van de wooncomplexen heeft een gelijkvloerse verdieping die ter beschikking gesteld wordt voor commerciële doeleinden. De meest stijlvolle kantoren, fashion's' finest en de gezelligste cafés en restaurants krijgen hier hun stek. Interesse om binnenkort uw eigen zaak op Oosteroever starten? Informeer naar onze interessante retailvoorwaarden. Ensor Tower Appartement met 2 slaapkamers.

Contacteer ons