Resultaten voor kangoeroewoningen te koop

kangoeroewoningen te koop
kangoeroewoningen te koop.
kangoeroewoningen te koop. kangoeroewoningen te koop. Kangoeroewoning antwerpen Trovit. Villa te koop Lille Immovlan RAH69939. 2275, Lille, Provincie Antwerpen. Prachtige villa/ kangoeroewoning Deze ruime woning is geschikt als kangoeroewoning, voor een gezin met grote kinderen of kan dienen als woning.
Domestic Makelaars Vosselaar, Kangoeroewoning Instapklare woning ideaal als kangoeroewoning of kantoor aan huis.
Toggle navigation Te koop. 242m 2 woonopp. Vrij op: bij akte na betaling. Instapklare woning ideaal als kangoeroewoning of kantoor aan huis. Deze zeer ruime woning is gelegen in een rustige buurt nabij het centrum van Vosselaar, doch op een boogscheut van de E34.
Kangoeroewonen in woord beeld.
Het onderscheid heeft belangrijke consequenties. Een meergezinswoning mag bijvoorbeeld niet overal en een bestemming is soms moeilijk te wijzigen. Daarnaast hebben de gemeentes een heel groot beslissingsrecht over wat kan en wat niet. En dit is nadelig, want vaak geraken steden niet snel genoeg vertrouwd met nieuwe, toekomstgerichte woontypes. Maar gestaag komt daar verandering in. Hier en daar is de term meergeneratiewoning zelfs al opgenomen in de bouwvoorschriften. Regel van de verbouwing. Kangoeroewonen is budgetvriendelijk dankzij de kostendeling. Maar is die kostendeling wel ideaal? Want hoe reageert de bank daarop? Als de woonst bijvoorbeeld in het kadaster ingeschreven staat als één woning, een ééngezinswoning, zullen alle eigenaars borg moeten staan. Een oplossing zou kunnen zijn dat er een speciale regel komt voor kangoeroewoningen waarbij de grond opgedeeld wordt in een lot A en een lot B, elk op naam van één van de gezinnen.
Te koop: Kangoeroewoning in Genk Nieuwe Kuilenweg 90 Vitrine.
Universiteiten / hogescholen. Te koop: Kangoeroewoning in Genk 220.000. Immo Swennen bvba. Fier op onze persoonlijke en correcte aanpak! verplicht minstens 1 veld waarmee de makelaar u kan contacteren is verplicht. Ik heb het privacy beleid van deze website gelezen en ga hiermee akkoord.
IGL Immobiliën Sint-Pieters-Leeuw, Kangoeroewoning Kangoeroewoning met veel potentieel en boomgaard op 40a!
Verkopen / verhuren. Hou me op de hoogte. IGL Immobiliën Bergensesteenweg 273 1600 Sint-Pieters-Leeuw T. 32 2 378 04 44 F. 32 2 378 14 97 E. Kangoeroewoning te koop voor 455.000. Jan Baptist Cardijnstraat 2, 1600 Sint-Pieters-Leeuw. Bekijk op kaart.
Limbo Vastgoed Lommel, Kangoeroewoning Rustig gelegen gezinswoning met mogelijkheden op een zuid-georiënteerd perceel.
Kangoeroewoning te koop voor 345.000. Enneven 52, 3920 Lommel. Bekijk op kaart. 227m 2 woonopp. 1408m 2 grondopp. Rustig gelegen gezinswoning met mogelijkheden op een ruim bemeten zuid-georiënteerd perceel. Deze woning is gelegen in de rustige woonwijk Lutlommel vlakbij alle sociale voorzieningen en op een boogscheut van het centrum van Lommel, vlot bereikbaar via busverbinding.
thuismakelaar.be Olen, Kangoeroewoning Zeer karaktervolleruime, woning met mogelijkheid tot handelspand op wandelafstand van Olen centrum.
Te koop: Olen, Kangoeroewoning. Zeer karaktervolleruime, woning met mogelijkheid tot handelspand op wandelafstand van Olen centrum. Start slideshow Vergroot foto. Mail voor extra info. Volg dit pand. Email dit pand. Een landelijke woning type kangoeroewoning op een totale oppervlakte van /-15a.
Voor en nadelen van een kangoeroewoning KBC Bank Verzekering.
Tracking cookies worden gebruikt om je surfgedrag op deze website te volgen. Sociale media cookies worden gebruikt om de relevantie van KBC te verhogen en de efficiëntie van onze reclamecampagnes te meten op sociale media-platformen zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram.,
Een kangoeroewoning: dit zijn de regels Zimmo.
Er mag maar 1 persoon of entiteit eigenaar zijn van de volledige woning. Architecten en bouwfirmas met ervaring in nieuw te bouwen kangoeroewoningen zijn eerder dungezaaid, lijkt wel. Het voordeel van een nieuwbouwkangoeroewoning is dat je op voorhand de tijd kan nemen om over alles na te denken en zo jullie ideale huis te laten bouwen.
Dillen Partner Boom, Kangoeroewoning.
KERKHOFSTRAAT 2 2850 BOOM: Zeer centraal gelegen woning met de mogelijkheid tot kangoeroewoning. Op wandelafstand van het centrumwinkelsopenbaar, vervoer en scholen. Deze woning heeft meerdere leefruimtesbadkamers, en keukens. De woning omvat op het gelijkvloers: De inkomhallivingbadkamer, en keuken. Op de 1ste verdieping bevind zich een living met open keuken en ruime slaapgelegenheid.

Contacteer ons