Meer resultaten voor kangoeroewoningen te koop

kangoeroewoningen te koop
Kangoeroewonen in woord beeld.
Het onderscheid heeft belangrijke consequenties. Een meergezinswoning mag bijvoorbeeld niet overal en een bestemming is soms moeilijk te wijzigen. Daarnaast hebben de gemeentes een heel groot beslissingsrecht over wat kan en wat niet. En dit is nadelig, want vaak geraken steden niet snel genoeg vertrouwd met nieuwe, toekomstgerichte woontypes. Maar gestaag komt daar verandering in. Hier en daar is de term meergeneratiewoning zelfs al opgenomen in de bouwvoorschriften. Regel van de verbouwing. Kangoeroewonen is budgetvriendelijk dankzij de kostendeling. Maar is die kostendeling wel ideaal? Want hoe reageert de bank daarop? Als de woonst bijvoorbeeld in het kadaster ingeschreven staat als één woning, een ééngezinswoning, zullen alle eigenaars borg moeten staan. Een oplossing zou kunnen zijn dat er een speciale regel komt voor kangoeroewoningen waarbij de grond opgedeeld wordt in een lot A en een lot B, elk op naam van één van de gezinnen.
spaargids
Te koop: Kangoeroewoning in Genk Nieuwe Kuilenweg 90 Vitrine.
Universiteiten / hogescholen. Te koop: Kangoeroewoning in Genk 220.000. Immo Swennen bvba. Fier op onze persoonlijke en correcte aanpak! verplicht minstens 1 veld waarmee de makelaar u kan contacteren is verplicht. Ik heb het privacy beleid van deze website gelezen en ga hiermee akkoord.
SEO testen
IGL Immobiliën Sint-Pieters-Leeuw, Kangoeroewoning Kangoeroewoning met veel potentieel en boomgaard op 40a!
Verkopen / verhuren. Hou me op de hoogte. IGL Immobiliën Bergensesteenweg 273 1600 Sint-Pieters-Leeuw T. 32 2 378 04 44 F. 32 2 378 14 97 E. Kangoeroewoning te koop voor 455.000. Jan Baptist Cardijnstraat 2, 1600 Sint-Pieters-Leeuw. Bekijk op kaart.
tweedehands auto
Ruime villa of kangoeroewoning te Lochristi. CdF.
Ons professioneel team staat paraat om u te adviseren op juridisch, stedenbouwkundig en commercieel vlak. Ruime villa of kangoeroewoning te Lochristi. Te koop te LOCHRISTI: deze recent gebouwde villa j. 2000 bestaat momenteel uit twee appartementen, eenvoudig terug te brengen naar 1 woning.
antwerp
thuismakelaar.be Olen, Kangoeroewoning Zeer karaktervolleruime, woning met mogelijkheid tot handelspand op wandelafstand van Olen centrum.
Te koop: Olen, Kangoeroewoning. Zeer karaktervolleruime, woning met mogelijkheid tot handelspand op wandelafstand van Olen centrum. Start slideshow Vergroot foto. Mail voor extra info. Volg dit pand. Email dit pand. Een landelijke woning type kangoeroewoning op een totale oppervlakte van /-15a.
bands
kangoeroewoningen te koop.
kangoeroewoningen te koop. kangoeroewoningen te koop. Kangoeroewoning antwerpen Trovit. Villa te koop Lille Immovlan RAH69939. 2275, Lille, Provincie Antwerpen. Prachtige villa/ kangoeroewoning Deze ruime woning is geschikt als kangoeroewoning, voor een gezin met grote kinderen of kan dienen als woning.
Trace
Een kangoeroewoning: dit zijn de regels Hebbes Zimmo.
Je vindt alle kangoeroewoningen of mogelijkheden tot omvormen van de woning tot kangoeroewoning hier! Hoofdfoto: Kangoeroewoning in Mol, gepubliceerd op Zimmo. Facebook Twitter Email LinkedIn RSS. Aanbevolen woningen in België. Schrijf je in en krijg woontips en trends in je mailbox. We verwerken je gegevens conform onze privacy policy. 07/02/2019 0 Zoveel voorschot betaal je op een woning. 28/01/2019 0 7 vragen die je zeker moet stellen voor je gaat huren. 21/01/2019 0 Had ik dààr maar aan gedacht: kersverse eigenaars delen hun grootste fouten. 02/01/2019 0 De 10 goedkoopste gemeentes van Vlaanderen. 15/01/2019 0 6 tips om je huis te verkopen in de winter. 08/01/2019 0 Moet je eerst je huis opknappen voor je het wilt verhuren? 04/12/2018 0 Je woning door meerdere makelaars te koop stellen: kan dat?
Dillen Partner Boom, Kangoeroewoning.
KERKHOFSTRAAT 2 2850 BOOM: Zeer centraal gelegen woning met de mogelijkheid tot kangoeroewoning. Op wandelafstand van het centrumwinkelsopenbaar, vervoer en scholen. Deze woning heeft meerdere leefruimtesbadkamers, en keukens. De woning omvat op het gelijkvloers: De inkomhallivingbadkamer, en keuken. Op de 1ste verdieping bevind zich een living met open keuken en ruime slaapgelegenheid.
MARVY Genk, Kangoeroewoning Ruime, te renoveren woning.
Deze op te frissen / te renoveren woning is door het bijhorende appartement in de achterbouw uiterst geschikt voor families met inwonende volwassen kinderen of om dienst te doen als assistentiewoning. Het hoofdgebouw is aan de achterzijde voorzien van rolluiken.
Zeer grote, gerenoveerde kangoeroewoning woning te Aalst. BV Invest.
Zeer grote, gerenoveerde kangoeroewoning woning te Aalst. Deze polyvalente woning is gelegen op de Heilig Hartlaan, op een perceel van 90ca. De woning werd afgelopen maanden totaal gerenoveerd, en biedt tal van mogelijkheden. Deze kan gebruikt worden als zeer ruime woning met 4 slaapkamer, of woonst praktijkruimte, of als kangoeroewoning.

Contacteer ons