Meer resultaten voor nieuwbouw appartement te koop gent

nieuwbouw appartement te koop gent
Nieuwbouw appartement gent Trovit.
Nieuwbouw appartementen te koop te Gent centrum. 9000, Gent, Provincie Oost-Vlaanderen. Lanceringsvoorwaarden: koop voor 10 juli as. Uw appartement en uw appartement wordt voorzien van een gratis gashaard twv. Rapporteren Bekijk huis. Investr 14 dagen geleden. Nieuwbouw appartementen te koop te Gent centrum.
te koop appartement den haag
Nieuwbouwprojecten te koop in Gent 9000 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock.
Bedrijfsvastgoed te koop in Gent. Kot/kamer te koop in Gent. Kijk anders ook eens bij de te huur sectie.: Immo te huur in Gent. Appartement te huur in Gent. Huis te huur in Gent. Garage te huur in Gent. Grond te huur in Gent.
appartement te koop spanje
Error Title.
nieuwbouw huizen te koop
Nieuwbouw appartementen te koop in Gent.
Jef Van Cauwenberghe 09 225 25 24. Nieuwbouw appartementen te koop in Gent. NOCTURNE: Van harte welkom op woensdag 30 mei van 18 tot 21u, mits het maken van een afspraak. Ontdek het modelappartement en de laatste beschikbare nieuwbouwappartementen van Dunant Gardens. Dunant Gardens is een nieuwbouwproject met hoogwaardig afgewerkte appartementen met 1, 2 3 slaapkamers en ruime zonneterrassen. De residentie bevindt zich op de voormalige CIAC-site, langs de Einde Were, het Beneluxplein en de Henri Dunantlaan. Deze appartementen zijn het resultaat van een weldoordachte studie die geleid heeft tot erg ruime, comfortabele appartementen, prachtig aangelegde binnentuinen, een zeer hoge energie-efficiƫntie en voldoende rust en privacy. De lastenboeken voorzien in een kwalitatieve standaard van afwerkingsmaterialen die in samenspraak met de projectcoƶrdinator vrij kunnen worden aangepast op maat van uw persoonlijke wensen. In de ondergrondse verdieping vindt u de autostaanplaatsen van waaruit u uw appartement droog en veilig kan bereiken.
appartement bouwen prijs
Nieuwbouw te koop in Gent Dewaele.
Appartement te koop Gent. Huis te koop Gent. Grond te koop Gent. Garage te koop Gent. Nieuwbouw te koop Gent. Appartement te huur Gent. Huis te huur Gent. Garage te huur Gent. Nieuwbouw te huur Gent. Bedrijfspanden te koop. Bedrijfspanden te huur.
appartement te koop gent
Error Title.

Contacteer ons