Op zoek naar nieuwbouw appartement te koop gent?

nieuwbouw appartement te koop gent
Nieuwbouw appartement gent Trovit.
Appartement Te koop Sint-Amandsberg. 9040, Sint-Amandsberg, Gent, Provincie Oost-Vlaanderen. Vergund project bestaande uit 5 nieuwbouw appartementen en 1 à 4 lofts 330m2 geschikt voor wonen/werken met collectieve tuin te. engelvoelkers.com 1 jaar geleden. VERKOCHT: Nieuwbouw appartement met fantastisch terras. Gent, Gent, Provincie Oost-Vlaanderen.
Domein De Steelander Nieuwbouw appartementen te koop Wonen aan water Appartementen te Koop te Harelbeke Luxe appartementen te koop Wonen aan water.
Bekijk hier ons aanbod. Laatste 100 m appartement te koop! Home Paul steeland 2019-02-11T1737100200.: Klassevolle woonappartementen met zicht op water. De woonappartementen van het exclusieve nieuwbouw project De Steelander zijn heel rustig gelegen in een veilig en privaat domein van méér dan 2 hectare, omringd door bomen van méér dan 40 jaar oud.
Te Koop VASTGOED MARTENS.
TE RENOVEREN WONING MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN OP IDEALE LOCATIE! TE RENOVEREN WONING MET TAL VAN MOGELIJKHEDEN OP IDEALE LOCATIE! Deze ruime woning bevindt zich op een boogscheut van het station Gent St. Pieters alsook in de onmiddellijke nabijheid van de verbindingswegen R4/ E40/ E17. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal alsook een leef en eetruimte in he. BEN woningen incl. zonnepanelen in nieuwe verkaveling! BEN woningen incl. zonnepanelen in nieuwe verkaveling! Mooi en rustig gelegen bouwgronden in een verkaveling met nieuwe wegenis. Goede verbindingen: centrum van Melsele op 600 m, centrum van Beveren op 25, km ruim aanbod aan scholen en verschillende onderwijstypes binnen een straal van 5 km. VOLLEDIG GERENOVEERD APPARTEMENT MET PRACHTIGE TERRASSEN!
Immo, villa's' en appartementen in Gent te koop bij Luxevastgoed.
Immo in Gent te koop. Immo te koop in Knokke. Appartementen te koop met zeezicht. Villa's' met binnenzwembaden. Villa's' met buitenzwembad te koop. Villa met wintertuin. Luxe vastgoed te koop in Brussel. Kastelen te koop. Herenhuizen te koop. Appartement met zeezicht in Knokke.
Te koop The Housefriend Vastgoedmakelaar Gent.
Casco loft met basic uitrusting Gent. https//thehousefriend.be/property/6090597/: Casco" loft met basic uitrusting Gent. Casco loft met pakhuis Gent. https//thehousefriend.be/property/6090566/: Casco" loft met pakhuis Gent. Handelshuis met zeer ruim appartement te koop Sint-Amandsberg. https//thehousefriend.be/property/6083547/: Handelshuis" met zeer ruim appartement te koop Sint-Amandsberg.
Te koop woningen.
Datum nieuwste eerst. Immo Ax // Te koop. In prijs verlaagd. Hamme O.-Vl, Guillaumestraat 1. Grondopp: 100 m. Sint-Amands, Kuitegemstraat 2. Grondopp: 145 m. In prijs verlaagd. Lebbeke, Hogeweg 46. Grondopp: 420 m. Lebbeke, Leo Duboisstraat 48. Grondopp: 5951 m.
Nieuwbouw woningen en appartementen te koop.
Woningen, volledig afgewerkt naar wens aan zeer concurrentiële prijzen. Dit is een overzicht van onze nieuwbouw projecten, interesse? Neem dan contact met ons op, of vraag uw brochure aan. Weidse zichten in de stad met zongerichte terrassen. Hof ten Bos, Oudegem. Rustig wonen aan de Dender. Nu te koop! 6 woningen in rustige en kindvriendelijke verkaveling. Dicht bij alles in Maldegem. Binnenkort te koop! Square One, Duinbergen Knokke-Heist. Vernieuwing in Duinbergen. Bijna 60% reserveerd! Villa Ostrea, Nieuwpoort. Wonen op niveau. Al 40% verkocht! Hillestraat De Geuzen, Adegem. Kwalitatief inbreidingproject met betaalbare woningen. Ongestoord wonen in het Krekengebied. De beste ligging van Wingene. Houtzagerij, Maldegem Kleit. Zongerichte, ruime woningen in Kleit. Betaalbaar wonen in centrum Zwevezele. Karel Van Manderstraat, Roeselare. Betaalbare woningen in Roeselare-Beveren. Nu te koop. Assistentiewoningen Ter Garen, Wondelgem Gent.
Koop een budgetwoning in Gent! Budgetwoningen in Gent. Bill icon. Bill icon. Gent woonstad. SOGent.
Een budgetwoning is een huis of appartement, dat te koop is met een fikse korting op de marktprijs, tot ruim 20%. Kandidaat-kopers moeten voldoen aan voorwaarden over hun inkomen en gezinssamenstelling. Verdien jij een woning met 20% korting? DOE SNEL DE BUDGETTEST. Ik kom in aanmerking. Een nieuw woonproject begint meestal met een inschrijfperiode. Kandidaat-kopers moeten een volledig ingevuld verkoopdossier indienen. Ze krijgen punten volgens enkele criteria. We ordenen de inschrijvers volgens het aantal punten en nodigen ze uit op een toewijszitting met notaris, waarop ze eigenaar worden van hun woning. Zijn er nadien nog woningen te koop, dan geldt de inschrijfperiode niet meer, maar kunnen kandidaat-kopers gewoon een verkoopovereenkomst komen ondertekenen. VRAGEN OF HULP BIJ INSCHRIJVEN. Een greep uit onze woonprojecten. Tondelier / Ganda en Bavo. Na Nieuwe Molens Gent en Krono Gent, worden Ganda, Bavo en Flora de volgende gebouwen in de Tondelier-wijk.
Nieuwsblad De Zaankanter Nieuws uit de regio Zaandam.
Proef je buurthuis. STREEK Met als motto Proef je buurthuis organiseren acht buurthuizen in noordelijk en westelijk Zaanstad ook dit jaar weer een grote fietstocht om bewoners op een actieve manier kennis te laten maken met de diverse locaties. Dat gebeurt op 14 april.
Immobiliën Crevits Appartementen.
Heer smaakvol, mooi en ruim gerenoveerd appartement met 3 slaapkamers gelegen bij Gent Zuid met zicht op het park. Garagebox bij te huren aa. Instapklaar, energiezuinig en ruim appartement met 2 slaapkamers op de 2e verdieping in het charmante Patershol in het.

Contacteer ons