Zoeken naar appartement te koop lier

appartement te koop lier
appartement - Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Ook de bijhorende vloer en ander feestmateriaal zoals verlichting, tapijt, verwarming, toiletwagen, zijn bij Tentz te huur. Wij werken samen met u uw feestconcept uit, staan op uw wens in voor het aankleden en decoreren van uw feesttent met alle bijhorende feestmateriaal en meubilair.
Te koop appartement in Lier Trovit.
2500, Lier, Provincie Antwerpen. Knus dakappartement in centrum lier. Ligging: Centraal gelegen in het centrum van Lier, alle winkels en openbaar vervoer op wandelafstand. Rapporteren Bekijk huis. Immovlan.be 30 dagen geleden. Appartement te koop Lier Immovlan RAI05490. 2500, Lier, Provincie Antwerpen.
immo web
Te Koop Immo Dockx.
Dit appartement is prachtig gelegen in het centrum van Lier met uitzicht op de groene vest aan de nete. Rustige ligging op. LIER: UNIEK RIANT APPARTEMENT 365m2 met mooie tuin op TOPLOCATIE. Uniek en riant appartement gelegen op toplocatie aan de vesten van Lier, op wandelafstand van het centrum.
huis te koop in lier
appartement te koop te 2500 LIER First Immo 27061.
Per appartement zijn er twee haken voorzien om de fiets op te hangen, deze worden verkocht aan 800/stuk exclusief BTW. Nieuwbouwproject met zicht op de nete. Ideale ligging dicht bij het bruisende Lier centrum. Meer info, lastenboek en plannen te bekomen op onze website of op kantoor!
huis te koop
Appartementen te koop in Lier ERA Belgium.
Prachtig duplex appartement in hartje centrum van Lier. Antwerpsestraat 64 8, 2500 Lier. ERA Comfort Garantie: basic. Ruim nieuwbouw appartement met 3 slaapkamers aan Nete-oever. Rivierstraat 2 blok 5 A1, 2500 Lier. 2-slaapkamer appartement gelegen in doodlopende straat. Frankenweg 14 1, 2500 Lier.
appartement te koop spanje
Huizen en appartementen te koop in Lier Dewaele.
Niet wat je zocht? Appartement te koop Lier. Huis te koop Lier. Grond te koop Lier. Garage te koop Lier. Nieuwbouw te koop Lier. Appartement te huur Lier. Huis te huur Lier. Garage te huur Lier. Nieuwbouw te huur Lier.
immo lier te koop
Appartementen te koop in 2500 Lier Immovlan.be.
Loft te koop. Bouwgrond te koop. Appartement te koop. Garage te koop. Huis te koop. Villa te koop. Te huur / In medehuur.: Appartement te huur. Handelspand te huur. Garage te huur. Huis te huur. Penthouse te huur. Villa te huur.
huis te koop lier
Immo Lier Te Koop in Lier 2500 Immoscoop.
Appartement Te Koop in Lier. Gelijkvloerse Verdieping te koop te 2500 Lier Slaapkamers: 1 Woonopp: 73 m 2 Bekijk dit pand bij de makelaar. Meer info en fotos. 25d geleden toegevoegd door Waterhuys Vastgoed. Immo Lier 2500. Immo Lier 2500 Vastgoed Te Koop.
duffel
Dungelhoeff Lier Te koop.
Klik hierboven op het appartement naar keuze om het grondplan te openen. Wonen zoals je het wenst. In deze groene Lierse long vind je nu uiterst kwalitatieve appartementen die het maximum bieden voor jouw budget. In de ruime parkappartementen voelt iedereen zich onmiddellijk thuis, ook jonge gezinnen. Tenzij je kiest voor een appartement in het kopgebouw, waar een hedendaags interieur en gezelligheid samengaan. De woonentiteiten zijn niet alleen architecturaal hoogstaand maar ook bijzonder functioneel. Zo heeft elke entiteit zijn eigen ondergrondse parkingvan, waaruit je je woonst rechtstreeks bereikt. Dat is erg handig en zorgt er bovendien voor dat het bovengronds overal uitnodigend groen en veilig blijft. 1 SLPK APP. 2 SLPK APP. PRIJS VANAF 226.183. 3 SLPK APP. VCRO: Vg Wg Gdv Gvkr Vv Gab. Prijzen exclusief notariskosten, BTW en registratierechten. EPB-attest beschikbaar ongeveer een maand na voorlopige oplevering. Mechelsesteenweg 28, Lier.
duffel
Appartementen te koop in Lier 2500 Hebbes Zimmo. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. clock. face
Appartement 1 slaapkamer te koop in Lier. Appartement 2 slaapkamers te koop in Lier. Appartement 3 slaapkamers te koop in Lier. Appartement 4 slaapkamers te koop in Lier. Appartement 5 slaapkamers te koop in Lier. Alle appartementen te koop in Lier.
duffel
appartement te koop in Lier incl. deelgemeentes immo proxio.
911479 Appartement met 2 slaapkamers op verdieping 2. Twee slaapkamer appartement, 100 m2 terras voor en achteraan op tweede verdieping op 150m van Markt te Lier. Appartement behelst een zeer. 2 Nieuwbouw Appartementen te koop in Lier, Boomlaarstraat 125 2 nieuwbouw appartementen te koop in Lier.

Contacteer ons