Meer resultaten voor vastgoed aan zee

vastgoed aan zee
Oostende Detail Acta vastgoed.
Acta Vastgoed is een erkend vastgoedmakelaar onder BIV erkenningsnummer 505058 en 510945. Privacy policy Disclaimer Skarabee. U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site.:
ERA At Sea.
Vastgoed kopen of verkopen? De makelaars van ERA begeleiden u deskundig en resultaatgericht. U vindt zeker een ERA makelaar in uw buurt. Zelf een ERA makelaar worden? Ontdek het ERA-effect. Panden te koop. 5.074 panden verkocht in 2018. Panden te huur. 94, / 10. Ontdek hoe tevreden onze klanten zijn. Kandidaat kopers in de ERA Koperwachtzaal. Welkom bij ERA At Sea. Ervaren vastgoedmakelaars sinds 1980. Als traditioneel vastgoedkantoor aan de kust, zijn wij actief in immobiliën in binnen en buitenland. Onze kantoren bevinden zich aan zee in Blankenberge Wenduine.
Vastgoed aan zee is weer hot" na enkele magere jaren: Nieuwe" trend is ingezet" VRT NWS. VRT NWS. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van Sporza. Artikel van VRT Nu. Artikel van VRT Nu. VR
Start / stop automatisch afspelen Volgende. Vastgoed aan zee is weer hot" na enkele magere jaren: Nieuwe" trend is ingezet." Het aantal vastgoedtransacties aan de kust is met maar liefst 19 procent gestegen vorig jaar, tegenover een jaar eerder. Vastgoed aan zee is daarmee opnieuw hot na een paar magere jaren.
Immo De Nil Vastgoed Immobilier Real Estate Knokke-Heist Belgium.
Prachtig, volledig gerenoveerde triplex-appartement aan de zeedijk Albertstrand. Indeling: eerste niveau: zithoek met frontaal zicht op zee uitgevend op het terras, eethoek, open keuken, zuidgericht terras achteraan, berging en toilet. Tweede niveau: 2 slaapkamers waarvan. Ik wens te kopen. Type Alle types. Prijscategorie Alle categorieën. Ligging Maakt niet uit. Damme Moerkerke Lapscheure. Ruim, vernieuwd herenhuis, goed gelegen te Duinbergen op wandelafstand van het strand. Ruim gemeubileerd appartement met zijdelings zeezicht. Ruim vakantie-appartement goed gelegen op de zeedijk van Duinbergen. Bestaande uit drie volwaardige. Welkom bij Immo De Nil. Vanuit ons kantoor, gelegen op de zeedijk tussen het casino en de zeilclub van Duinbergen, bestrijken we sinds jaren de vastgoedmarkt van het Zoute tot Heist a/zee met de klemtoon op vastgoed in Duinbergen.
Waarom is beleggingsvastgoed aan de Vlaamse kust zo populair? De Vastgoedgids.
Toch moeten we in het achterhoofd houden dat het aantal bouwplaatsen in de kustgemeenten aanzienlijk krimpt. Die dreigende schaarste zorgt ervoor dat de waarde van vastgoed aan zee voortdurend stijgt. In 2015 nemen de vastgoedprijzen tot 6% per jaar toe.
Vastgoed te koop aan de Belgische Kust bij Immo Maritiem in Nieuwpoort.
Syndic Blog Contact. Vastgoed aanbod te koop. Er werden geen resultaten gevonden. Onze experten staan voor u klaar om op zoek. te gaan naar het ideale eigendom. Meld ons je zoekwensen en wij zoeken met je mee. Registreer nu mijn zoekwensen. Volg ons ook op. Immo Maritiem bvba. Albert I laan 281. 32 058 23 78 79. 32 0475 63 16 18. 32 058 23 97 23. Filip Maene Zaakvoerder BIVnr: 200.920. VERKOOP BELGISCHE KUST, BEHEER VAN GEBOUWEN. Chantal Ameloot Zaakvoerder BIVnr: 200.919. VERKOOP ZUID-SPANJE EN BELGISCHE KUST. Sluitingsdagen: woensdag en zondag. Wij zijn steeds bereikbaar voor afspraak. IMMO MARITIEM is een erkend vastgoedmakelaar bemiddelaar die is onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV nr.
Wonen aan de kust: ontdek ons vastgoed en immo Huysman Bouw. Checkmark icon. Checkmark icon. Checkmark icon. Checkmark icon. Checkmark icon.
Het is immers zalig vertoeven aan de zee, dus waarom zou ook jij er niet willen wonen? Soms twijfelen mensen om vastgoed aan de kust te kopen. Onterecht, want bij Huysman Bouw kun je immers beroep doen op een ervaren bouwconsulent.
Immo Leys Vastgoed Naessens Vakantiewoningen aan zee Logeren aan zee.
Immo Leys en Vastgoed Naessens, twee namen, één bedrijf, één filosofie. Met een degelijke aanpak die vraag en aanbod voor ú bij elkaar brengt. Traditioneel gaat het om vakmanschap, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Eigentijds waar het aankomt op marktkennis, actiesnelheid, automatisering en relatienetwerken.
Kopen aan de kust blijft ook in 2017 een goed idee FORTISSiMM.
En beleggen in vastgoed aan zee blijft gewoon een goed plan. Het is nu eenmaal een investering die op verschillende manieren rendement oplevert: eigenaars van tweede verblijven aan de kust kunnen niet alleen goedkoop op vakantie, ze verdienen ook een mooie cent bij met de verhuur van hun appartement.
Eigenaars vastgoed aan zee verjongen VTM NIEUWS.
Eigenaars vastgoed aan zee verjongen. 24 juni 2017 1515.: Delen op Facebook Delen op Twitter. Zes op de tien kopers van vastgoed aan de kust zijn jonger dan zestig jaar. Dat wil dus zeggen dat de vergrijzing van de kust stilaan aan het keren is.

Contacteer ons