Op zoek naar vastgoed aan zee?

vastgoed aan zee
Vastgoed aan zee is weer hot" na enkele magere jaren: Nieuwe" trend is ingezet."
di 14/03/2017 1102: Update: di 14/03/2017 1218: Michaël Torfs Het aantal vastgoedtransacties aan de kust is met maar liefst 19 procent gestegen vorig jaar, tegenover een jaar eerder. Vastgoed aan zee is daarmee opnieuw hot na een paar magere jaren.
vakantiehuis aan zee
Appartementen te koop in Middelkerke Dewaele.
Heel wat mensen vinden hier hun tweede thuis en wel om volgende redenen.: De kust is een populaire regio, we allemaal dromen van een 2-slaapkamerappartement met zicht op zee. Lage vastgoedprijzen in vergelijking met andere kunstgemeenten. Lokale handelaars worden ondersteund. Tal van activiteiten voor de kinderen, zoals een uitstap naar het sportstrand, het speeldorp, het stripfestival of het speelplein. Kinderopvang voor jonge en oudere kinderen, tijdens de schooldagen en in de vakanties. Een prachtig zicht bestaande uit een polderlandschap en uit de Noordzee. Meerdere sporthallen, surfclubs en fitnesscentra. Wat je ook zoekt in een kustgemeente, deze gemeente heeft het. Dewaele heeft heel wat nieuwbouw te koop in Middelkerke, maar biedt ook huizen en appartementen in Middelkerke te koop aan. Wil je liever zelf vastgoed verkopen in Middelkerke?
immo vastgoed
Is vastgoed aan zee een goede belegging? Trends.be Financieel en economisch nieuws Trends.be.
Er zijn een aantal factoren die in het voordeel van vastgoed aan zee spelen, zoals de vergrijzing en de immigratie van oudere mensen naar de kustgemeenten. Tussen 2002 en 2012 steeg het aantal 65-plussers die aan de kust wonen met 345, procent, blijkt uit de recentste cijfers van de Studiedienst van de Vlaamse Regering en het Agentschap Binnenlands Bestuur.
immo vastgoed
Immo Oostduinkerke Koksijde, vastgoed te koop aan de kust Immo Angelo Oostduinkerke.
Immo Angelo is onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV. Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr. 503676 en 505559 BTW: BE0823110326. Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 Brussel. KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. Villa Te koop. Te koop Sint-Idesbald. Te koop Veurne. Te koop Izenberge.
appartement te koop marbella spanje

Contacteer ons