Resultaten voor vastgoed aan zee

vastgoed aan zee
Vastgoed aan zee is weer hot" na enkele magere jaren: Nieuwe" trend is ingezet" VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Start / stop automatisch afspelen Volgende. Vastgoed aan zee is weer hot" na enkele magere jaren: Nieuwe" trend is ingezet." Het aantal vastgoedtransacties aan de kust is met maar liefst 19 procent gestegen vorig jaar, tegenover een jaar eerder. Vastgoed aan zee is daarmee opnieuw hot na een paar magere jaren.
vastgoed te huur
Is vastgoed aan zee een goede belegging? Trends.be Financieel en economisch nieuws Trends.be.
Is vastgoed aan zee een goede belegging? 25/04/15 om 0956: Bijgewerkt om 1005.: In de negen kustgemeenten zijn er 104.000 tweede verblijven. Dat leert een studie van de Vlaamse regering. Dat is bijna de helft van de 212.000 tweede verblijven in heel Vlaanderen. Maar is vastgoed aan zee ook een goede belegging?
immo vastgoed
Immo Oostduinkerke Koksijde, vastgoed te koop aan de kust Immo Angelo Oostduinkerke.
Immo Angelo is onderworpen aan de deontologische code van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars BIV. Erkend Vastgoedmakelaar met BIV nr. 503676 en 505559 BTW: BE0823110326. Land van toekenning is België. Adres BIV: Luxemburgstraat, 16B, 1000 Brussel. KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. Project Te koop. Te koop Sint-Idesbald. Te koop De Panne.
auto verzekeren
Kopen aan de kust blijft ook in 2017 een goed idee real estate.
En beleggen in vastgoed aan zee blijft gewoon een goed plan. Het is nu eenmaal een investering die op verschillende manieren rendement oplevert: eigenaars van tweede verblijven aan de kust kunnen niet alleen goedkoop op vakantie, ze verdienen ook een mooie cent bij met de verhuur van hun appartement.
immo vastgoed
Vastgoed aan de kust Daarom kies je ervoor Chateau Residenties.
Vastgoed heeft de afgelopen jaren steeds een prijsstijging gekend, waarvan dit aan de kust het hoogste is. De kustlijn raakt meer en meer bebouwd, en in tegenstelling tot een centrum, is de kust niet zo makkelijk om uit te breiden Het feit dat er jaarlijks nog steeds appartementen, woningen en hotels aan zee bijkomen, wil ook zeggen dat de vraag er nog steeds meer dan goed zit.
Wonen aan de kust? Dewaele.
Investeren in vastgoed. Dewaele in cijfers. Wonen aan de kust. Ontdek ons vastgoedaanbod aan de kust. Op zoek naar een appartement, een knus vissershuisje of liever een statige villa met grote tuin in één van de Belgische badplaatsen? Volg onze kusttram en ontdek ons 67 kilometer lange vastgoedaanbod.

Contacteer ons