Resultaten voor appartement antwerpen te koop

appartement antwerpen te koop
Te koop: Appartement in Antwerpen Consciencestraat 36 42 Vitrine.
Universiteiten / hogescholen. Te koop: Appartement in Antwerpen 268.000. 2 121 m. Plantin en Moretuslei 12. verplicht minstens 1 veld waarmee de makelaar u kan contacteren is verplicht. Mooi instapklaar appartement met 2 slaapkamers in recente bouw bouwjaar 201. Mooi instapklaar appartement met 2 slaapkamers in recente bouw bouwjaar 2012.
Te Koop EST8 Vastgoed.
Topligging in doodlopende straat Lage gemeenschappelijke kosten Optie tot aankoop garagebox Zoekt u een superleuk appartement met 2 slaapkamers in de rustige Kempen en toch nabij stad Antwerpen? Oelegem is de place to be. U krijgt een groot terras. Ruim, halfopen appartement van 112 m2 met garage en terrasje. 2 slaapkamers 2 bergingen Geen gemeenschappelijke. Ruim, halfopen appartement van 112 m2 met garage en terrasje. 2 slaapkamers 2 bergingen Geen gemeenschappelijke kosten De grote woonkamer van 41 m2, 2 ruime slaapkamers en garagebox maken van dit appartement een mooie investering. Om er zelf in te wonen of om te verhuren.
Te Koop ImmoBest.
Indeling: hal, living in twee. Op te frissen appartement 90m met een planché vloer op de derde hoogste verdieping. Indeling: hal, living in twee delen met aansluitend een terras, een keuken met kasten, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en een apart gastentoilet.
Antwerpen Koopwoningen België 2dehands.be.
Opbrengsteigendom te Merksem. 4 appartementen 2 met 1 slaapkamer en 2 met 2 slaapkamers Beneden bevinden zich 2 appartementen met 1slaapkame. gisteren 2016: Antwerpen Deurne. appartement te koop met 1 slk. Volledig gerenoveerd appartement 60mmet 1 slaapkamer in winkelwandelstraat vlakbij het Centraal Station.
Appartement te koop Antwerpen 2018.
Klik voor meer info. Antwerpen 2018, Schulstraat 22A 300 000. Appartement Te koop. Modelappartement In hartje 2018 Antwerpen. 2 95 m Ref. Klik voor meer info. Antwerpen 2018, Schulstraat 22A 285 000. Appartement Te koop. Nieuw appartement hartje Antwerpen! 2 95 m Ref.
Alle appartementen te koop Antwerpen Koopjeskrant.be.
Alle appartementen te koop Antwerpen 449 zoekertjes. Toon op kaart. Hoboken Antwerpen, appartement, rijwoning. appartement, rijwoning, opp. 75 m, bew. 76 m, 1 slaapkamer, verwarming met aardgas. 119.000 Hoboken Antwerpen. 70 m, bew. 70 m, 1 slaapkamer, verwarming met aardgas, EPC 154 kWh/m 2.
Te Koop Antwerpen Makelaarskantoor De Meester.
Hierbij geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij te contacteren. Blijf op de hoogte. Disclaimer Privacy Beleid. te koop Antwerpen. Bekijk ons ruim aanbod aan appartementen en woningen te koop in en rond Antwerpen. garage / parking.
Appartement te koop antwerpen Immo 2dehands.be.
te koop appartement berchem. appartement antwerpen koop. appartement wilrijk te koop. appartement te huur antwerpen. appartement te koop turnhout. appartement te koop zee. appartement te koop merksem. huis te koop antwerpen. te koop antwerpen. appartement zeezicht te koop. te renoveren appartement.
Appartement te koop in Antwerpen Heylen Vastgoed.
Ballaarstraat 97-99, 2018 Antwerpen. EINDEJAARSACTIE GRATIS ELEKTRISCHE FIETS BIJ AANKOOP VAN EEN APPARTEMENT! Hedendaags stijlvol nieuwbouwproject gelegen op het Zuid van Antwerpen met goede ontsluiting naar de Leien, Mechelsebaan en autosnelweg. Het project is gelegen op wandelafstand van het bruisende Marnixplein, Paleis van Schone kunsten, alsook parken Hof ter Leysen en Koning Albertpark. Dit stijlvolle nieuwbouwproject omvat vier casco commerciële ruimtes, twaalf één-slaapkamerappartementen en twee dakappartementen met ruime dakterrassen omgeven met groendak. Er bestaat de mogelijkheid om appartementen samen te voegen.
Exclusieve appartementen, lofts en penthouses in Antwerpen.
Appartementen te koop met zeezicht. Villa's' met binnenzwembaden. Villa's' met buitenzwembad te koop. Villa met wintertuin. Luxe vastgoed te koop in Brussel. Kastelen te koop. Herenhuizen te koop. Appartement met zeezicht in Knokke. Aanbod te huur in Knokke. Luxury Leads BVBA.

Contacteer ons